Systemingenjör till Siemens Energy i Finspång

Rekryterare
Experis IT
Plats
Finspång (Stad), Östergötland
Annonserat
den 5 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Systemingenjör till Siemens Energy i Finspång
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Nu vill vi utöka vårt team med en Systemingenjör till vår kund i Finspång!


Hos oss på Experis arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig! Just nu letar vi efter dig som vill ingå i vårt konsultteam i Östergötland, Siemens Energy i Finspång är nämligen i behov av en Systemingenjör!

Arbetsbeskrivning
Som Systemingenjör på Simenes Energy i Finspång kommer du att arbeta för att anpassa Siemens systemdesign till projektförfrågningarna. Du kommer vara ansvarig för hela systemets arbete i samarbete med el- och installationsingenjörer. Arbetet innebär deltagande i flera interna projektteam samtidigt. En av huvuduppgifterna handlar om att kommunicera och hitta lösningar tillsammans med leverantörer och inköpsavdelning.

Arbetet kommer huvudsakligen att utföras i deras tekniska databas Comos med dokumenthantering i Teamcenter.

Som systemingenjör förväntas du:
Ta ansvar för systemets design inom olika orderprojekt.
Skapa kunddokumentation enligt projektplan.
Hantera inköpskrav och leverantörskommunikation för huvudgrupper.
Agera stöd till webbplatsteamet om problem uppstår under installation och igångsättning.
Lösa felrapporter inom OEMF-teamets systemansvar.
Vem är du
Till rollen som Systemingenjör söker vi dig som är strukturerad, driven och lösningsorienterad. Du är en nyfiken lagspelare som har lätt att samarbeta och kommunicera med andra. Vidare ser vi att du är en ingenjör med:

Mycket goda svenska och engelska språkkunskaper.
Goda kommunikativa färdigheter.
Intresse för tekniska utmaningar och deras lösning.
God förmåga att samarbeta inom det tekniska teamet och projektgrupperna.
Tidigare erfarenheter från Comos och TC.
För att trivas och passa i rollen som Experiskonsult är dina mest framträdande egenskaper; ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och du har en stor social kompetens.

Vad kan vi erbjuda dig
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande.

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Erik Sundqvist på erik.sundqvist@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb