Konsulter inom cybersäkerhet

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 oktober 2020
Stängs
den 6 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett brinnande intresse för IT-säkerhet och vill vara med att bygga ett säkrare digitalt samhälle?

Vi söker fler konsulter som vill vara med och utveckla Europas ledande företag inom cybersäkerhet. Hos oss får du möjlighet att hjälpa Sveriges största företag och myndigheter att hitta nya sätt att skapa en säkrare IT-miljö. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill utveckla dina kunskaper inom området tillsammans med passionerade och kompetenta kollegor, då kan detta vara din nästa utmaning!

Tillsammans jobbar vi varje dag mot vårt påstående att ”We are Europe’s leading go-to security services provider, supporting customers business globally”. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

  • Respekt för varandra och våra åtaganden
  • Förtroende för varandra
  • Enkelhet i fokus
  • Innovation - alltid
  • Prestigelöshet

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Vi tror på kraften i att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar och tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.

Hos oss skapar vi nytt och driver utvecklingen framåt!

 

MÖJLIGA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi har en stor bredd bland våra konsulter och vi arbetar bland annat med att analysera våra kunders behov och vara rådgivande i deras förändringsresa, ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Andra arbetsuppgifter kan inkludera felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Hos oss kan du få uppdrag inom alla delar av cybersäkerhetshjulet såsom insamling, prevention, detektion och respons beroende på din kompetens och intresse.

Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder därkonsulterna utgör en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult ställs man ständigt inför nya utmaningar och behöver vara öppen för nya uppdrag.I rollen som konsult får du aktivt stöd i din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag.

Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Ibland jobbar vi ensamma och ibland jobbar vi tillsammans med andra kollegor. Oavsett värdesätter vi att man delar med sig av sina erfarenheter och kompetens.

Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa.

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetslivserfarenhet inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet, och har jobbat tekniskt under några år. Med dig har du goda kunskaper inom Unix/Linux och Windows. Då våra konsulter verkar inom ett brett område söker vi passionerade individer från många olika områden. Kanske har du arbetat med systemadministration, förvaltning, drift, nätverk och infrastruktur eller arkitektur. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom!

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig.

Du är tydlig och effektiv i din kommunikation och bekväm i att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

 

Är du intresserad av tjänsten? Fyll i din ansökan snarast! Urval och tillsättning av tjänster sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Please submit your CV in English if possible.

Liknande jobb

Liknande jobb