Mjukvaruutvecklare - Göteborg

Rekryterare
Experis IT
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 8 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT växer och söker ständigt nya duktiga IT-konsulter till teamet i Göteborg. Vi söker just mjukvaruutvecklare till vår kund i Göteborg. Har du erfarenhet av att jobba som mjukvaruutvecklare, med C++, Java och/eller Python? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Arbetstider: Vardagar, kontorstid
Uppdragslängd: Långsiktigt konsultuppdrag
Omfattning: 100 %

Vem är du?

Vi söker dig som har programmeringskunskaper inom exempelvis Java, C++ och/eller Python. Utöver din arbetslivserfarenhet tror vi att du kan ha en ingenjörsexamen från exempelvis datateknik, informationsteknik, eller liknande. Trivs du i en roll där du kan kombinera dina tekniska kunskaper med att arbeta bra ihop med andra? I så fall tror vi att du kan trivas bra hos oss. För en anställning hos oss på Experis IT ser vi att du är engagerad och tar ansvar över ditt arbete. Vi kan ge dig förutsättningar, där dina ambitioner och engagemang kan få dig att utvecklas långsiktigt hos oss!

Mer information om uppdrag och specifikt företag ges vid en intervju.


Krav och Kvalifikationer:

För rollen som mjukvaruutvecklare ser vi att du har:

  • Minst en treårig ingenjörs- eller IT utbildning eller motsvarande
  • Minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet - och därmed djupa kunskaper inom Java, C++ och/eller Python

Meriterande:

  • Kunskaper inom andra programmeringsspråk och utvecklingsprocesser än nämnda ovan
  • 5-årig utbildning (master inom IT)
  • Erfarenhet av agila arbetsmetoder

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

 

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb