IT-arkitekt till Göteborg, Alingsås eller Borås

Rekryterare
Experis IT
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland, Alingsås (Stad), Västra Götaland, Borås (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 8 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT söker just nu en IT-arkitekt till vår kund med placering i Göteborg, Alingsås eller Borås. Har du arbetat i minst 5 år som IT/systemarkitekt med fokus på applikationsplattformar, infrastruktur och leverans och söker ett nytt spännande uppdrag? Ansök redan idag!

Ort: Göteborg, Alingsås eller Borås
Arbetstider: 8-17 Vardagar
Uppdragslängd: 6 månader, med chans till förlängning
Omfattning: 100 %
Start: Omgående

Hur ser arbetet ut?

Vår kund utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösning och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Vår kund är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Varumärket med rötter i flera tidigare kända IT-bolag har nu stora tillväxtplaner och behöver därför ta in flera drivna och motiverade medarbetare som vill vara en del av resan.

Experis IT i Göteborg söker just nu efter en person som ska ingå i ett leveransprojekt hos vår kund. Uppgiften är att tillsammans med ett utvecklingsteam, som består av erfarna och engagerade utvecklare, IT-arkitekter och Scrum Masters/projektledare, vara med och vidareutveckla kundens egenutvecklade affärssystem, API:er samt integrationer. Din roll kommer vara att stötta i analys, rekommendationer av teknikval och ramverk.

Mer information om tjänsten och företaget ges vid en personlig intervju!


Vem är du?

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är analytisk, kunnig inom området men samtidigt ödmjuk inför nuvarande val och lösningar och konsekvenser för förändringar.

Krav och Kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom Data/IT eller motsvarande
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som IT/systemarkitekt med fokus på applikationsplattformar, infrastruktur och leverans
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb