Experis IT söker IT-tekniker

Rekryterare
Experis IT
Plats
Skövde (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 8 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Placering: Skövde, Mariestad, Falköping
Bransch: IT, data
Antal tjänster: 2
Typ av jobb: Rekrytering till företag 
Experis IT i Skövde söker dig som är It-tekniker för roliga och givande uppdrag hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar och innebär att du jobbar med drift, underhåller, felsöker och deltar i projektarbeten. Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag så berättar vi mer när vi ses.

Rollen som tekniker passar dig som vill ha ett omväxlande arbete, älskar teknik och besitter förmågan att kunna anpassa ditt arbete efter verksamheten och användarnas behov.

Vi ser gärna att du som söker:

Har tidigare erfarenheter av arbete som It-tekniker.
Har goda kunskaper inom hårdvara ex PC, skrivare, mobiltelefoner och andra komplexa telefonilösningar.
Har erfarenhet av incident management och problem management.
Är på en flytande nivå i både tal och skrift i svenska och engelska språket.
Har körkort Boch är öppen för att pendla till och från ditt uppdrag.
Det är meriterande om du studerat inom IT på högskola/universitet.
Som person vill vi att du gillar att möta och hjälpa människor. Du är handlingskraftig, noggrann och duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Du är flexibel och öppen för att rycka in där det behövs. Du är stresstålig och trivs med att ha ett högt tempo. Du är nyfiken och gillar att lära dig nya saker!

Experis IT i Skövde kan erbjuda dig:
På Experis IT är våra konsulter i fokus, och vi arbetar tillsammans med dig kring din personliga karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla. På Experis IT är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Experis IT erbjuder en trygg anställning med pension, semesterersättning, försäkring och mycket mer.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande konsultrollen är du välkommen att maila Sandra Persson, sandra.persson@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb