Junior IT-tekniker hos Experis kund i Linköping

Rekryterare
Experis IT
Plats
Linköping (Stad), Östergötland
Annonserat
den 8 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Junior IT-tekniker hos Experis kund i Linköping
Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har en passion för problemlösning, teknik och support onsite. Vill du ha ett varierat arbete på ett globalt företag? Är du även en ambitiös och hjälpsam person som drivs av möjligheten att utvecklas? Då kan jobbet som fälttekniker hos Experis vara något för dig! Detta är ett konsultuppdrag som pågår tills vidare. Välkommen med din ansökan!

Placering: Linköping
Bransch: IT, data
Antal tjänster: 1
Typ av jobb: Konsultuppdrag 

Arbetsuppgifter
I rollen som fälttekniker kommer du framför allt att arbeta med:

Planering samt genomföra uppgraderingar av olika typer av system
Installation och underhåll av hårdvara och mjukvara
Felavhjälpande åtgärder
Reparationer och konfigurationer av klienthårdvara och klientutrustning.
Ansvara för inköp av hårdvara och komponenter samt se till att dessa installeras
Ansvarig för klientnätverkskonfiguration och anslutning
Som fälttekniker hos vår kund ansvarar du över felsökning onsite, där ärendena kan variera i svårighetsgrad. Du kommer också till viss del att arbeta med migreringar, underhåll av nätverk och serverförändringar.

Är du rätt för tjänsten?
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och datorer, är nyfiken och flexibel. Då ärendena kan variera i omfång, svårighetsgrad och karaktär är det viktigt att du gillar att ha varierade arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta med att hjälpa företagets användare med tekniska lösningar och utmaningar så är det viktigt att du gillar att arbeta med människor samt att du är social och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vidare är du ansvarstagande som person och har ett genuint intresse för problemlösning, kundsupport, ny teknik och service. Tjänsten är på ett säkerhetsklassat område vilket innebär att vi kommer att göra en registerkontroll och även ha säkerhetsintervju. I övrigt söker vi dig som:

Erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Kan arbeta oregelbundna tider
Du har körkort B
Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis IT
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

SEO: fälttekniker, Supporttekniker, Onsite, IT-tekniker, IT support

Liknande jobb

Liknande jobb