Fortnox rekryterar en Utvecklingschef

Rekryterare
Fortnox
Plats
Växjö (Stad), Kronoberg
Annonserat
den 8 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer - och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Placering: Växjö
Bransch: IT, data
Antal tjänster: 1
Typ av jobb: Rekrytering till företag 
För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.


Om tjänsten

Som utvecklingschef på Fortnox driver du affärsområdets tekniska vision och leder teknikområdets strategiska inriktning, utveckling och tillväxt. Du kommer tillsammans med andra avdelningschefer ingå i affärsområdets ledningsgrupp och arbeta både strategiskt och operativt för att nå våra tillväxtmål.

Ledarskapet innebär att skapa förutsättningar för dina chefer/medarbetare för att säkerställa att rätt prioriteringar genomförs. Genom att inspirera, engagera och utmana dina chefer och utvecklingsteam skapar du förutsättningar för att ständigt vara i framkant. Uppgifter som förekommer är bland annat;

leda och utveckla den tekniska plattformen
utforska ny teknik och fatta beslut om implementering
bygga och leda utvecklingsteam
initiera och driva projekt samt utveckla befintliga samarbeten
vara delaktig i produktutvecklingen inom ditt område
Du kommer också att samarbeta tätt med andra utvecklingschefer inom bolaget för att säkerställa en fungerande helhet. I rollen ingår budgetansvar för ditt område.

Om dig

Som ledare inom utveckling hos oss är tidigare erfarenheter inom ledarskap och en bakgrund inom utveckling ett måste, så att du kan ge vägledning samt utmana och få dina medarbetare och ditt område att växa. Du drivs av att utveckla både teknik och team, med förmågan att hålla ögonen på företagsmålen utan att tappa bort människan. Du har förmågan att växla mellan ett strategiskt och ett operativt förhållningssätt i ett expansivt bolag och är van att hantera förändringar för både dina medarbetare och dig själv.

Du har god erfarenhet av utveckling samt och att driva processer. Du har erfarenhet av att själv skapa resultat och att leda andra. Du har en teknisk universitets-/högskoleexamen och minst 5 års erfarenhet av ledarskap.

Om Fortnox

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 340 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform.

Bra att veta

I denna rekrytering samarbetar Fortnox med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Flygare, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller 070-255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!