Senior Mjukvaruutvecklare till Siemens, remote!

Rekryterare
Experis IT
Plats
Finspång (Stad), Östergötland
Annonserat
den 12 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Projekt
Sysselsättning
Heltid

Är du en utvecklare på jakt efter nya utmaningar? Är du även relativt senior i din roll, gillar ta egna initiativ, ha många olika kontaktytor och vill jobba i ett globalt teknikföretag? Då kan detta vara rollen för dig! Just nu söker vi på Experis IT en utvecklare till ett konsultuppdrag på Siemens i Finspång. Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen:

I rollen som senior mjukvaruutvecklare kommer du att få arbeta i ett team på Siemens software development avdelning. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att bestå av att jobba med vidareutveckling av Siemens Energys plattform för sensordata inhämtning, lagring och analys (STA-RMS). I denna roll kommer du även att ha ett nära samarbete med andra närliggande projekt och initiativ på avdelningen. Du kommer främst att jobba i TypeScript, JavaScript, C#, SQL, AzureDevOps och AWS.

Detta är ett konsultuppdrag med start 12 oktober och som pågår fram till 31 mars 2021, men chans till förlängning. Man kommer tillhöra kontoret i Finsprång men arbeta remote.

Din profil:

Vi söker dig som är relativt senior och således både har utbildning inom området och tidigare erfarenhet av arbete som mjukvaruutvecklare. Därtill har du även arbetat i och med:

  • C#
  • SQL
  • TypeScript
  • JavaScript
  • AzureDevOps
  • AWS

Som person tror vi att du är initiativrik, sammarbetsdriven och har ett intresse för att knyta kontakter och ha många olika kontaktytor. Detta då det är en social roll där du kommer ha kontakt med många olika personer och team och samarbeta med dessa.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att Viktoria.vershovsky@se.experis.com.