Samarbetspartner i IT-upphandling Kammarkollegiet

Rekryterare
Kammarkollegiet
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 oktober 2020
Stängs
den 12 oktober 2020
Kategori
Krav, Säkerhet, UX-design
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis söker samarbetspartners till ett pågående anbudsarbete och hoppas att det är intressant för ert bolag. Kammarkollegiet är just nu i process att upphandla ett nytt ramavtal för IT-konsulttjänster. Då Kammarkollegiet är statens inköpscentral kommer ramavtalet att kunna användas av och avropas på av samtliga statliga myndigheter och verksamheter.

Vi söker nu samarbetspartners till detta anbudsarbete och vi söker bolag med kompetenser inom följande områden:

 • Kravhantering och kravanalys
 • Användbarhetsdesign/UX-design
 • Användbarhetsarkitekt
 • Förvaltningsledning
 • Enterprise-arkitekt
 • Projektledning
 • IT-säkerhetsanalys/IT-säkerhetsstrategi
 • IT-säkerhetsteknik
 • Systemutveckling
 • Mjukvaruarkitekt
 • Test (test och testledning)

Ytterligare information om de efterfrågade rollerna, kompetensnivåerna och kraven ges när kontakt har etablerats.

Varför samarbetspartner med Experis?

Experis har en rikstäckande organisation och vi har de senaste åren vunnit många ramavtal inom IT och blivit en stark aktör. Vi har ett Bid Team som håller våra anbudsarbeten samt tillsättar alltid en dedikerad projektgrupp som jobbar med anbuden.

I denna typ av avtal jobbar vi tätt med ett antal samarbetspartners som får alla förfrågningar och vi sätter alltid pris i samråd med våra partners. Vi är med andra ord helt transparenta i all information och mycket måna om ett bra och långsiktigt samarbete med våra partners. Vår strategi är att ha ett mindre antal partners som vi arbetar tätt med.

Om ni är intresserade av att bli vår partner i denna upphandling tar vi gärna en vidare dialog om konsultbehovet, tveka därför inte över att höra av er till oss. Ni hittar kontaktuppgifter till samtliga i vårt upphandlingsteam längst ner i denna annons.

Anmäl intresse

Om ni tror eller vet att ni har en eller flera konsulter som möter kompetensnivåer beskrivna ovan, och är intresserade av att gå med Experis, kontakta vårt upphandlingsteam via mail genom Jennie Johansson till jennie.johansson@se.experis.com eller Louise Ramstedt till louise.ramstedt@se.experis.com, och presentera er/-a konsult/-er.

Eventuella frågor om anbudsförfarandet tas med fördel med Bid Manager Elinor Norén. Skicka ett mail till elinor.noren@manpowergroup.se.

Sista datum att anmäla intresse för att gå med i Experis anbud är den 12:de oktober 2020. Notera dock att arbetet pågår löpande och att annonsen kan stängas tidigare.

Viktigt om upphandlingen

Den här upphandlingen kräver att en konsult endast får förekomma en gång i upphandlingen, varför samarbetspartners som lovar att gå med oss, även förbehåller er från att förekomma i annat anbud med samma konsult.

Kontaktuppgifter Experis, upphandlingsteam Kammarkollegiet

Jennie Johansson (Bid Coordinator): jennie.johansson@se.experis.com

Elinor Norén (Bid Manager): elinor.noren@manpowergroup.se

Louise Ramstedt (Affärsområdeschef IT): louise.ramstedt@se.experis.com

Martin Åberg (Affärsområdeschef Cyber Security): martin.åberg@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb