IT-tekniker Victoria Park, Malmö

Rekryterare
Victoria Park
Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 13 oktober 2020
Stängs
den 13 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett stort IT-intresse och gillar när den andra dagen inte är den andra lik? Har du erfarenhet av att arbeta med fastighetsnära system? Då kan rollen som IT-tekniker hos Victoria Park vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten

Till Victoria Parks huvudkontor i Malmö söker vi en driftig IT-tekniker som vill vara med och skapa värdeutveckling på bolagets fastigheter. Här ges du möjlighet att växa, utvecklas och bidra till att ge bästa möjliga IT-service till användarna inom en spännande bransch.

Ditt ansvarsområde blir att stötta och avhjälpa koncernens samtliga användare inom systemsupport, utföra felsökning, problemhantering och förse användarna med teknisk utrustning samt installation av datorer.

I rollen kommer du att säkerställa en hög driftsäkerhet och stabil användarmiljö, samt leverera den bästa tänkbara supporten. Dina kontaktytor är många, både med användare på huvudkontoret i Malmö och kontoret i Stockholm samt ute på plats i Victoria Parks Bo-Butiker och fastigheter i Södra Sverige.

Du rapporterar till en närvarande och stöttade IT-chef och du samarbetar även med ytterligare en IT-tekniker och flera systemsamordnare.

Ex. på arbetsuppgifter:

  • Ta emot felanmälningar och frågor som kommer in via mail, telefon och ärendehanteringssystem.
  • Felsöka, driva och lösa incidenter & supportärenden gällande mjukvara, hårdvara (skrivare, datorer, kopiatorer, skannrar och projektorer).
  • Vid behov, eskalera svårare/djupare incidenter till leverantörer
  • Installera och konfigurera ny IT-utrustning
  • Stödja verksamheten i stort med fastighetsnära system som till exempel passersystem
  • Uppgradera programvara och hårdvara
  • Administrera användare och dess rättigheter i Active Directory
  • Hantera och kommunicera med tekniska och icke-tekniska kollegor på alla nivåer i organisationen
  • Kommunicera med verksamheten, förstå vad som efterfrågas och koppla ihop detta med möjliga lösningar och insatser

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en gymnasial utbildning och 3-4 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Om du har arbetat i en större organisation ser vi det som meriterande. Vi tror även att du gillar att arbeta metodiskt, är nyfiken och vill utvecklas.

Du har en grundläggande och bred teknisk kompetens och erfarenhet av fastighetsnära system eller liknande system där utspridda enheter/undercentraler förekommit. Vidare har du vana att arbeta med Windowsplattformen, nätverk, brandväggar, remote support, telefon/växelsystem och Active Directory.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är service-minded och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat under pressade situationer, en förmåga att prioritera samt en stor portion nyfikenhet och vilja att utvecklas och lära dig nytt. Vidare behöver du känna dig helt trygg i att kommunicera, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil likaså.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Victoria Park med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb