Ledigt jobb som systemutvecklare med Pythonerfaranhet!

Rekryterare
Experis
Plats
Älmhult (Stad), Kronoberg
Annonserat
den 14 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en systemutvecklare som söker en ny spännande utmaning, har du dessutom erfarenhet av Python? Då kan detta vara tjänsten just för dig. Just nu söker vi dig som brinner för programmering med några års erfarenhet av python till vår kund i Älmhult.

Placering: Älmhult
Bransch: IT, data
Antal tjänster: 1
Typ av jobb: Rekrytering till företag 
Vad innebär jobbet?

Som utvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med utveckling av backendsystem. Mer specifikt kommer du att arbeta i ett projekt som arbetar med scripting och automatisering. Tjänsten är tidsbegränsad.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med backend utveckling och som trivs bra med programmering. Vi tror att du är prestigelös med god ansvarskänsla och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Det är nödvändigt att du har erfarenhet av att arbeta i Python och meriterande om du även har kommit i kontakt med Cloud tidigare och har en viss erfarenhet av frontendarbete, i synnerhet om du använt dig av Flask.

Om Experis

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdrag eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila emmie.raselius@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb