CGI

Junior Applikationskonsult Dynamics 365

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 15 oktober 2020
Stängs
den 6 november 2020
Ref:
J0920-2032
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu öppnar vi åter upp för ansökan till vår juniorsatsning inom Dynamics 365 för dig med intresse för ERP/CRM. Här väntar en brant inlärningskurva där stort personligt ansvar i kombination med skarpa uppdrag, intern utbildning och mentorskap ger dig den perfekta språngbrädan ut i arbetslivet.

Hos oss på CGI kommer du ha möjlighet att få arbeta med spännande kunder i projekt där förändring och effektivisering av affärsprocesser kopplat till verksamhetssystem står på agendan. En roll där du kombinerar det bästa av två världar, IT och verksamhet. De arbetsuppgifter du i rollen som applikationskonsult utför är t.ex. krav -och testledning, design och konfigurering, workshopledning och processkartläggning.

För att ha bästa möjliga förutsättningar att växa kommer du att bli tilldelad en mentor samt en fadder. Du får både intern och extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling. Tack vare utbildningarnas kvalitet och spetsinriktning ges mycket goda möjligheter att göra kometkarriär inom just Dynamics 365.

Är du den vi söker?
Vi letar efter dig som:
• Är i början av din karriär och vill utvecklas in i en konsultroll inom Dynamics 365.
• Har en relevant universitets- eller högskole-utbildning inom exempelvis systemvetenskap, affärssystem, industriell ekonomi, logistik eller ekonomi.
• Har ett intresse för gränslandet mellan IT/Verksamhet
• Tidigare erfarenhet/har arbetat inom logistik, ekonomi, sälj, service eller liknande. (meriterande)
• Tidigare har arbetat som konsult. (meriterande)

För att passa in i rollen ser vi att du som person är självgående med både stor vilja och eget driv att ta sig framåt. Du är en lagspelare som hjälper till och stöttar andra såväl som bidrar till ett positivt klimat där vi delar med oss till varandra. Att vara lyhörd och inlyssnande är också egenskaper vi värderar högt.

Då vi har flertalet kunder och implementationsprojekt utomlands så ser vi positivt på om du är öppen till att resa i tjänsten. Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb