CGI

Linuxtekniker med Javakunskaper

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 13 december 2020
Stängs
den 14 januari 2021
Ref:
J1020-1249
Kategori
UX-design, Webb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är idag ledande tjänsteleverantör av lösningar för elektronisk arkivering inom Sverige! Vår tjänst har kontinuerligt vuxit och vidareutvecklats sedan 1990-talet, och du har här möjligheten att följa med på en spännande resa framåt och växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden.

Med vår eArkiv-tjänst erbjuder vi en tjänst som uppfyller väldigt höga säkerhetskrav; ibland som lagringsplats för eFakturor via internetbanker, ibland som slutförvaring av HR-dokument eller annan typ av lagring.

Vi vidareutvecklar vår eArkiv-tjänst kontinuerligt och vi anpassar den både avseende legala krav och utefter marknadsmässiga önskemål. Dessutom utvecklas självklart tjänsten utifrån alla goda idéer som kommer från våra medarbetare!

Mer information om eArkiv-tjänsten finnas att läsa här: https://www.cgi.se/sv/business-process-services

Vårt team, som vi önskar utöka, består idag av 8 medarbetare som har roligt tillsammans och tycker blandningen mellan komplexa tekniska arbetsuppgifter och affärsmannaskapet är spännande. Du kommer därför att bli en del av ett väldigt kompetent tekniskt team, som leds av en team leader, där teammedlemmarna arbetar med arkitekturfrågor, utveckling, applikatorisk- och teknisk drift, kundsupport, tekniskt säljstöd, upphandlingar m.m.

Vill du vara med och ta fram nästa generations eArkivlösningar?
Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling men framförallt blir du en viktig del i vårt härliga team! Vi erbjuder en personlig karriärplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område eller mot exempelvis branschfokus och ledarskap.

Du kommer att ingå i teknikteamet för Document Solutions där system/applikationer driftas som ett antal SaaS-tjänster 24/7 för 100-tals kunder.

Arbetsuppgifter

• Konfigurera våra plattformar och kontinuerligt uppdatera infrastrukturen
• Design och utveckling
• Säkerhetsarbete, bland annat kring MFA och 2FA
• Felsöka i våra system
• Hantera frågor och ärenden från kunder
• Implementera nya kunder
• Delge idéer för förbättringar och tjänsteutveckling för att bidra till tjänstens fortsatta framgångar
• Närvara i kundmöten som tekniskt säljstöd

Vem är du?

För att vara rätt person för rollen tänker vi oss att du har:
• Relevant utbildning med inriktning mot IT
• Erfarenhet av teknisk kommunikation/nätverkskunskap
• Goda kunskaper i Linux
• Goda kunskaper i Java-programmering
• Minst grundläggande kunskaper kring autentisering
• Erfarenhet av webbaserade lösningar
• Grundläggande kunskaper i bash och/eller perl
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande kompetens är inom något eller flera av följande områden:

• IBM-produkter såsom Content Manager on Demand, Websphere Application Server, DB2
• Erfarenhet av applikatorisk drift i verksamhetskritisk (SLA-styrd) miljö & 24/7-drift
• ITIL

I den här rollen kommer arbetsuppgifterna att spänna över ett brett spektrum och vi ser därför gärna en sökande som är tekniskt allmänbildad. För att komma till din rätt i rollen bör du även vara ansvarstagande, ha en god kommunikationsförmåga, ett eget driv och förmåga att lösa problem. Hos oss är teamkänslan viktig och det är därför viktigt att du vill vara en del av detta, vi hoppas även att du har ambitionen att bli en av våra experter inom elektroniska lösningar för arkivering.

Mer om tjänsten
Det här är en heltidsanställning med placering i Stockholm. För mer information, vänligen kontakta: Elizabeth Madzarevic, Director Digital Services, +46 (0) 70 851 78 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.