Erfaren Systemspecialist inom SCOM till OpsLogix

Rekryterare
OpsLogix
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 15 oktober 2020
Stängs
den 27 oktober 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av SCOM / System Center Operation Manager och vill fortsätta utveckla och fördjupa dina kunskaper ännu mer i rollen som specialist-konsult? Vill du ha stor frihet i din vardag och bli del av ett mindre, marknadsledande och växande internationellt bolag? OpsLogix söker nu dig som vill påverka framtiden inom drift och övervakning ihop med oss ute hos Sveriges och Europas ledande organisationer!

Placering: Stockholms län, Göteborg, Stockholm
Bransch: IT, data
Antal tjänster: 1
OpsLogix
Vi på OpsLogix är några av de mest erfarna SCOM-konsulterna i Sverige och vårt mål är att skapa självläkande datacenter stöttat av datadrivna beslut. Vi arbetar med flera prestigefyllda kunder inom både privat och offentlig sektor. Vi befinner oss i ett växande stadie vilket ger dig stora möjligheter att påverka både det strategiska och operativa arbetet framåt. Tillsammans bildar vi ett team av högt värderade konsulter inom övervakning!

Vad innebär rollen som Systemspecialist hos OpsLogix?
Tjänsten som konsult på OpsLogix går ut på att arbeta som specialist och rådgivare hos våra nationella och internationella företagskunder. Ditt expertområde är SCOM (System Center Operation Manager) och du kommer att installera, konfigurera och utveckla våra specialanpassade paketerbjudanden. I rollen har du stor frihet under ansvar och agerar teknisk rådgivare kring metodik, implementation och vidare förbättringar för våra kunders övervaknings-hantering. Med den breda och djupa kompetens som finns i bolaget så styr du själv din utveckling i framtiden.

Är det dig vi söker?
För att lyckas och trivas hos oss är du ansvarstagande och ambitiös och uppskattar kombinationen av människa och teknik. Du ser nöjet i utmaningar och har ett genuint intresse av att kontinuerligt lära dig nya saker och utveckla dina förmågor. I rollen kommer du att ha ansvar över egna kunder och vi tror därför att du är en person som har lätt för att möta nya människor och trivs i en servicegivande roll.

Vi söker vi dig som har:

  • God kunskap om SCOM-plattformen och vill fördjupa och utveckla dina kunskaper med oss på OpsLogix
  • Flerårig erfarenhet inom IT-drift, övervakning / monitorering
  • God kunskap om plattformen och Microsoft-baserad driftmiljö och har bra koll på monitorering, logganalys och automatisering, larmhantering och incidenthantering

Du kanske tidigare arbetat i rollen som konsult, systemspecialist, plattformsägare eller i en 3line roll. På grund våra kunders storlek och komplexa tekniska miljöer är det viktigt att du känner dig trygg i SCOM. Vi kommer sedan ge dig alla förutsättningar för att du ska utvecklas och bli ännu bättre! Meriterande för rollen är kunskaper i VMware, Windows server, SQL, Azure och Powershell.

Vi har ett nära samarbete med Microsoft samt kunder med globala verksamheter, därav är flytande svenska och engelska ett krav för tjänsten.

Vad kan OpsLogix erbjuda dig?
Som anställd hos oss blir du en del av ett kompetent team som tycker om att ha roligt ihop! Från oss får du chans att fördjupa din kunskap ännu mer, växa in i ett stort ansvar och fortsatt vara en efterfrågad person för både svenska och europeiska företag. Det är många organisationer som har SCOM idag men som inte lyckats strukturera upp sin övervakning på ett fulländat sätt. Detta innebär att ditt arbete kommer bidra till stor nytta för många organisationer.

2019 gick Approved Consulting i Sverige och OpsLogix B.V samman (en ledande leverantör av tilläggsprodukter för System Center) för att stärka erbjudandet ännu mer inom Microsoft System Center och Azure. Vi är nu ett finansiellt och kompetensmässig rikare företag där vi erbjuder en kombination av produkter och tjänsteleveranser.

Att ha örat mot marken och omvandla kundernas nya behov till att bredda och utveckla vårt företag och vår egen produkt- och tjänsteportfölj tror vi kommer att vara en väldigt spännande resa framåt!

I denna roll kan du antingen utgå från Stockholms eller Göteborg. Det finns också goda möjligheter för dig att arbeta hemifrån i den utsträckning du vill.

Låter det intressant?
I den här rekryteringen samarbetar OpsLogix med Experis och du kommer att bli anställd hos OpsLogix. Vill du veta mer om tjänsten? Lägg då in din ansökan så hör vi av oss och berättar mer. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-10-30.

Är du inte riktigt redo att söka än, så går det fint att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Jenny Lilja för vidare frågor. Jenny når ni på följande mail: jenny.lilja@se.experis.com.

Hoppas vi väckt din nyfikenhet. Har du erfarenhet av det vi söker, så träffas vi gärna för ett möte så snart som möjligt och pratar mer!

Liknande jobb

Liknande jobb