Supporttekniker till Danderyds kommun

Rekryterare
Danderyds kommun
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker ansvarar du för att ta emot inkommande samtal och mejl från kommunens medarbetare och handhar de ärenden som kommer in. Du behandlar exempelvis felsökning av hård/mjukvara, beställningar och användarhantering. Du arbetar dagligen med system och program såsom Windows 10, Active Directory och Microsoft 365.

Du driver ärenden och förväntas lösa dem självständigt alternativt tar det vidare till berörd person, där huvudmålet alltid är att lösa problemet med bästa möjliga service. Vidare arbetar du med dokumentation och datorinstallationer samt felsökning av IT-infrastruktur.
Visst kvällsarbete förekommer då vi stöttar våra förtroendevalda på nämndmöten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
- Minst 1 års erfarenhet inom IT- support
- Kunskap om Windows 10 och Microsoft 365
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Eftergymnasial utbildning inom IT
- Certifieringar inom exempelvis Microsoft/ITIL
- Kunskap inom nätverk, DNS och DHCP

Vi söker dig som vill arbeta kundfokuserat, du ska tycka om att bygga relationer och tillit. Du motiveras av att lösa de problem som uppstår och att ge en förstklassig service, du har en förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen. Du är duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapa förtroende hos dina kunder och kollegor. Då rollen innebär många kontaktytor, både internt som externt, förstår du vikten av god kommunikation. Du är strukturerad och planerar ditt arbete väl samt är driven. Du förväntas självständigt kunna ta reda på information du behöver för att lösa en uppgift samtidigt som du ska visa på en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökan

Referensnummer:   A980918

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Liknande jobb

Liknande jobb