CGI

Systemutvecklare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 20 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Ref:
J1020-1685
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi söker vi en vass utvecklare med erfarenhet inom Microsoft C#.net och SQLserver.

Vi söker Dig som brinner för hantverket och som vill vara med på vår resa för att utveckla våra kunder genom bra IT-lösningar.

Framtida arbetsuppgifter
Som utvecklare hos oss kommer du att få arbeta i ett team där vi tillsammans förvaltar och utvecklar våra kunders IT-lösningar. Vi arbetar främst med kunder inom tillverkande industri och använder oss av Microsoft-plattformen.

Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Göteborg och våra leveranser sker såväl enskilt som tillsammans med andra leverantörer. Vi genomför våra åtaganden och projekt med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I den här rollen får du jobba med systemutveckling inom nedanstående områden:
• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Är du den vi söker?
För att lyckas i din roll som utvecklare hos oss på CGI har du ett stort intresse för att lära dig kundens verksamhet för att långsiktigt kunna hjälpa dem att utvecklas. Du vill arbeta med C#.Net med tillhörande ramverk och verktyg. De databaser vi använder är SQLserver eller Oracle. Vidare har Du en god förmåga att kommunicera på svenska, både i tal och i skrift.

Utöver goda teknikkunskaper känner du starkt för arbetet som konsult och du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor.

Du sätter alltid kunden i fokus och försöker aktivt att hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, du är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och har förmågan att själv hitta lösningar på problem.

Vi önskar att du har erfarenhet från:
• Microsoft C#.net
• SQLserver

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sven Ehrendahl, sven.ehrendahl@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 8 november 2020
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb