LedR söker C CIS-grp till MALI 14

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 6 oktober 2020
Stängs
den 28 oktober 2020
Ref:
22390
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Befattningsbeskrivning
CIS-gruppen (communication and information systems) ansvarar för kontingentens ingående tekniska system. Som gruppchef kommer du att leda CIS-gruppen som är en del av logistikpluten på skytteskvadronen vid kontingenten MALI 14. Gruppchef ansvarar för arbetsledning av gruppens personal och arbetsuppgifter. I din befattning ska du planera, leda och genomföra uppgifter och order inom ledningssystemområdet samt förvalta och utveckla kontingentens tekniska system. Som gruppchef bör du ha god förmåga att samarbeta med andra, kunna prioritera uppgifter och kunna hantera flera uppgifter samtidigt.

Möjlighet till kompletterande utbildning kommer att finnas vid insatsspecifik utbildning inför insats.

Typ av anställning
Du kommer att tidsbegränsat placeras i insatsorganisationen och tjänstgör under utbildning och insats från januari 2021 med rotation i slutet på kvartal 2. Insatstid sex månader.

Kvalifikationer
  • Officers- eller specialistofficersexamen inom ledningssystem
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Uppfyller FM krav avseende fysisk status för utlandstjänst

Meriterande
  • Tidigare genomförd utlandstjänst i ledningssystembefattning
  • Övergripande systemförståelse för i insatsen ingående system: FM Satkom, C2SLB/Sweccis, MKN, radio VHF, HF (Ra 1512/1513), IGR-system (Ra 1183, Ra 1031/32, Ra 1570), krypto (MGEI, MGFI, PGAI, Färist)
  • Utbildning inom signalskydd tex signalskyddslärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställning: Tidsbegränsad anställning

Arbetsort: Karlsborg/Kungsängen/Gao

Tillträde: 2021-01-11

Indivudell lönesättning tillämpas enligt Försvarsmaktens avtal.

Vid frågor eller för mer information kontakta Kristian Ristic tel 072-181 09 39.

Fackliga representanter
Saco: Carl-Johan Pettersson

Seco: Lars Lindell

OF: Magnus Johansson

OFR/S: Clarence Arnstedt

Samtliga nås via växeln tel 0171-15 70 00.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-10-27. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev inkl kontaktuppgifter till två referenter samt övriga intyg, betyg eller dylikt relevant för tjänsten.

Intervjuer till tjänsten sker löpande.



Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv. Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.