CGI

Agresso-Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 23 oktober 2020
Stängs
den 16 november 2020
Ref:
J1020-1530
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Vi har många spännande kunder som använder sig av systemet Agresso och just nu söker vi Agresso-konsulter till vårt team!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Agressokonsult kommer du ingå i ett nätverk med Agressokonsulter som är placerade i hela Sverige och tillhöra vårt affärsområde Norr.

Du verkar inom ramen för vårt Application Center Agresso, där CGIs Agressoåtaganden är samlade. Rollen kommer innebära av att sätta upp och konfigurera en eller flera Agressomoduler utifrån våra kunders behov, arbeta med rapporter och utdata.

Du kommer vara placerad i Stockholm hos kund. Resor ingår i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker dig som idag arbetar med Agresso, antingen som systemförvaltare eller som konsult.
CGI har många spännande kunder som använder sig av systemet Agresso och vi behöver växa med nya och hungriga medarbetare.

Vi söker dig som har förmåga att se helheten i det område där krav ska fångas och har förmågan att sätta in sig i ett användarperspektiv. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus med driv av att vilja leverera.

Kvalifikationer för att lyckas i rollen:
• har arbetat med systemet Agresso i minst två år och är väl insatt i dess datamodell och moduler.
• har god kunskap i svenska språket då kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska.
• har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller mot IT

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas, vilket innebär att du som söker denna roll behöver ha svenskt medborgarskap.

Erfarenhet och kunskap av BI-lösningar kopplade till Agresso samt integrationer från/till Agresso från omgivande verksamhetssystem eller drivit Agresso-projekt hos kund är meriterande.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig!
Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Frida Eriksson, Director Consulting Services på mailadress: Frida.Eriksson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2020-11-15.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb