CGI

Säljande konsultchef med starkt affärsdriv till CGI Sundsvall!

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 24 oktober 2020
Stängs
den 23 november 2020
Ref:
J1020-2358
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI arbetar vi sida vid sida med våra kunder för att hjälpa dem att nå sina mål. Det gör vi genom att kombinera vår branschkunskap, innovationsförmåga, tekniska kompetens, lokala närvaro och globala leveranskapacitet. Med över 40 års erfarenhet av att skapa och driva samhällsbärande och affärskritiska lösningar är CGI den självklara partnern på den digitala förändringsresan. Vi finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5 000 i 25 svenska städer från Malmö i Syd till Kiruna i Norr.

Just nu letar vi efter en konsultchef till oss i Sundsvall!

Du drivs av att skapa nya relationer samtidigt som du värderar och vårdar befintliga. Du är en driven erfaren ledare som söker nya utmaningar där ansvar för medarbetare, kunder och försäljning inte bara är en självklarhet, utan något du älskar och brinner för.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att arbeta som konsultchef på CGI innebär ett stort eget ansvar samtidigt som du jobbar tillsammans med ett team av engagerade och drivna kollegor. Ingen dag den andra lik, du gillar högt tempo, ser möjligheter och är inte rädd att hugga i där det behövs.

Rollen som konsultchef innebär bland annat att förstå konsulternas kompetens, utveckla konsulterna till olika uppdrag och matcha konsulterna mot kundernas behov. I rollen som konsultchef utvecklar du ditt affärsmässiga nätverk genom att ständigt träffa kunder, kandidater och konsulter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är positiv, prestigelös och social ledare. Du har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera det lilla extra. Du bör ha en förmåga att se helheten och tänka framåt och se det som självklarhet att vilja bidra till ett gott samarbete. Du är bra på att skapa kundrelationer med ett långsiktigt perspektiv och gillar att göra affärer.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet från liknande roller där din erfarenhet inom IT området kombinerat med konsultförsäljning, affärsutveckling och sälj är en stor fördel.

Då våra konsulter är det finaste och viktigaste vi har är det centralt att du brinner för att stödja, coacha och utveckla våra konsulter på deras kontinuerliga utvecklingsresa.

Ansök till tjänsten senast 2020-11-22.

Vi ser framemot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sofia Lindholm via mail Sofia.Lindholm@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.