Drifttekniker Arbetsplats, Sweden

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Stad), Kista, Stockholm, Linköping (Stad), Östergötland, Göteborg (Stad), Västra Götaland, Malmö
Annonserat
den 26 oktober 2020
Stängs
den 26 november 2020
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

 

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.
Om tjänsten
Som Drifttekniker med fokus på arbetsplatstjänster arbetar du med att designa, införa och underhålla våra kunders klientplattformar från ett centralt infrastrukturellt perspektiv. Stor tyngdpunkt ligger idag på Intune, EMS och SCCM och hybrider däremellan.

Förutom att arbeta med drift agerar du rådgivare och konsult gentemot våra kunder, allt ifrån att sätta design och planera för kunders uppgraderingar till att delta praktiskt i installationsprojekt.

Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå ifrån något av våra kontor; Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift.

Om dig
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi tror att du har jobbat med Intune eller SCCM i en eller flera miljöer av lite större slag. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper inom Windows server och klient-OS.

Tjänsten kommer att anpassas efter din kompetens och inriktning.

Ansökan
Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Kontaktperson
Johanna Forsberg
070-623 25 60
johanna.forsberg@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb