Chef Servicedesk, Sweden

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Stad)
Annonserat
den 26 oktober 2020
Stängs
den 26 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

 

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.
Om tjänsten
Vår driftorganisation växer och vi söker efter rätt person som kan leda och utveckla vår Servicedesk.

Vår Servicedesk är vårt ansikte utåt mot våra kunder och är en av våra viktigaste funktioner och vi strävar efter att ha en hög lösningsgrad vid första kontakten.
Vi agerar både 1st och 2nd line support och hanterar allt ifrån enkla lösenordsärenden och PC-support till avancerad felsökning.

Som chef för denna avdelning har du en nyckelroll i vår framtida utveckling. Du leder ett team med mycket engagerade medarbetare som har hög kompetens och stort engagemang att ge våra kunder den bästa servicen och lösningarna.

Vi tror på att ha ledare som är nära verksamheten och som har god förståelse för avdelningens arbetsuppgifter. Som chef arbetar du med operativ ledning och planering av verksamheten, säkerställer att vi möter kundernas krav och förväntningar samt ger medarbetarna rätt förutsättningar och utmaningar för att utvecklas.

Om dig
För att passa i rollen behöver du vara driven och triggas av ständig förbättring samt ha en förmåga att se hur man kan förenkla för dina medarbetare. Du behöver också vara bra på att samverka med din omgivning, involvera och skapa delaktighet och ha förmågan att tillsammans med din omgivning omsätta idéer till verklighet.
Erfarenhet av ITIL är ett krav och gedigen erfarenhet av Servicenow är meriterande.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

Kontaktperson
Patrik Malm
Operations Manager
+46 70 623 55 90
patrik.malm@proact.se

Liknande jobb

Liknande jobb