Konsult inom klient

Rekryterare
Atea
Plats
Skara (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 26 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Skara dig som vill jobba som konsult med fokus på klienthantering. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Direkt efter högskolestudierna började jag på Ateas utvecklingsprogam Accelerate. Jag slussades snabbt in i företaget och arbetar idag med kunder över hela Sverige. Genom utbildningar och certifieringar utvecklas och vidareutbildas jag ständigt för att kunna möta våra kunder med allt högre kompetens.” – Lukas Nord, Systemkonsult Digital Workplace på Atea Skara

Din roll i laget

Du kommer ute hos våra kunder hjälpa dem att se hur deras it-lösningar inom klient på bästa kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Tillsammans tar ni fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och önskemål där du sedan även kommer att arbeta med den tekniska implementationen. Just nu ser vi en stor efterfrågan på modern hantering och effektivisering av hela livscykeln gällande it-arbetsplatsen. 

På Atea jobbar vi som ett team där vi hjälper och stöttar varandra inom hela företaget. Du kommer därmed att ha kollegor inom samma kompetensområde som dig runtom i landet där du ibland kommer att stötta i uppdrag hos kunder som tillhör närliggande lokalkontor. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

•    Hantering av klienter, både traditionell PC och mobila enheter
•    Hantera Microsoft 365 hos våra kunder
•    Hålla en nära och affärsmässig dialog med våra kunder

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Tjänsten passar dig som är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Du är tillmötesgående och lyhörd mot kunden och gör ditt yttersta för att kunden ska var nöjd samtidigt som du har ett affärsmässigt tänkande. Du tycker om nya utmaningar och ser till att ständigt vidareutveckla din kompetens.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom klient bör du ha följande kompetens:
•    Arbetat några år inom it-branschen och har en generell god förståelse för it
•    Kunskap inom Office 365, EM S, Azure, VMware Workspace One, Windows Server och Powershell är meriterande
•    Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
•    B-körkort och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Martinsson, konsultchef, via joakim.martinsson@atea.se alternativt telefonnummer 0511 - 37 65 29. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb