Klientspecialist SCCM/Intune

Rekryterare
Atea
Plats
Karlstad (Stad), Värmland
Annonserat
den 27 oktober 2020
Stängs
den 2 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som konsult med fokus på klientlösningar. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Det bästa med Atea är vår sköna kultur och laganda där jag med frihet under ansvar får arbeta tillsammans med mycket kompetenta och hjälpsamma kollegor. Jag uppskattar också att jag löpande erbjuds möjlighet att utveckla mig och min kompetens.” – Daniel Comstedt, Systemkonsult Digital Workplace på Atea

Din roll i laget

Som klientspecialist hos Atea Karlstad blir du en del av ett team av kunniga kollegor. Du kommer tillsammans med dina kollegor i teamet att ansvara för att agera rådgivare och hjälpa våra kunder i deras klientrelaterade it-miljöer med blandade arbetsuppgifter som t.ex. analys, design, implementation, installation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Detta innebär att du ofta arbetar på plats hos kunden under både kortare och längre konsultuppdrag men agerar även stöd internt.
Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Arbetet ställer höga krav på servicemedvetenhet, samarbete och affärsmässighet.

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till tjänsten söker vi dig som får saker att hända och driver arbetet framåt vilket märks genom att du tar initiativ och uppnår resultat. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du är en person som gärna tar dig an nya utmaningar och ser till att ständigt vidareutveckla kompetens. 

För att lyckas i tjänsten som klientspecialist bör du ha följande kompetens:
•    Arbetat minst tre år inom området 
•    Arbetslivserfarenhet inom SCCM eller Intune
•    Erfarenhet av PowerShell
•    God kunskap inom daglig drift av SCCM: felsökning, OSD, Software Updates, paketering och distribution av applikationer.
•    Det är meriterande med erfarenhet av andra klientmiljöer än Windows, klientvirtualisering och MDM-system. 
•    Flytande i svenska och behärska engelska
•    B-körkort 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Aronsson, konsultchef, via peter.aronsson@atea.se alternativt telefonnummer 054 – 29 39 97 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb