Servicetekniker

Rekryterare
Atea
Plats
Karlstad (Stad), Värmland
Annonserat
den 27 oktober 2020
Stängs
den 1 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du arbeta brett med it och vara ett viktigt stöd till våra kunder? Vi söker just nu söker vi dig som vill jobba som it-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.

Din roll i laget
Nu söker vi en person som kommer arbeta med servicereparationer av datorer och leverera datorer och skrivare till våra kunder. Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person tror vi att du är driven, strukturerad, ansvarsfull och trivs med att ge service. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Servicetekniker är: 

  • Tekniksupport genom felsökning, reparationer, installation, felsökning och administration i vårt ärendehanteringssystem. 
  • Leverera och montera klientarbetsplatser

Vad söker vi hos dig
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer.

För att lyckas i tjänsten som servicetekniker behöver du:

  • Ha ett brinnande intresse för it och service
  • Ha arbetat med hårdvaruservice av PC
  • Goda kunskaper inom Microsofts operativsystem
  • Behärska både svenska och engelska
  • B-körkort

Meriterande egenskaper inkluderar:

  • Arbetat med datorfabrikat som HP, Dell och Lenovo 
  • Certifieringar inom området
  • Eftergymnasial utbildning med it som fokus

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Alfredsson, konsultchef, via peter.alfredsson@atea.se alternativt telefonnummer 054 – 29 39 61. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.