IT-konsult med bred kompetens

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö (Stad), Kronoberg
Annonserat
den 27 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som it-konsult och som besitter en bred erfarenhet och kompetens inom informationsteknologi. Behärskar du server, lagring och backup, likväl som nätverk och klienthantering är du personen vi söker. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult kommer du att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar för deras specifika verksamheter. Du kommer att fungera som rådgivare inom ett brett område men även arbeta med implementation av lösningarna. I arbetat ingår även att vara strateg och visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter: 
•    Vägleda kunden till de bästa lösningarna. 
•    Vara med och implementera nya lösningarna, samt underhåll och support av befintliga. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Utveckling är något du eftersträvar och du söker ständigt nya utmaningar. Med en förmåga att bryta ner och analysera komplexa problem uppfattas du som en skicklig problemlösare. Du kan förstå olika verksamheters behov och kan föra en givande dialog med kunder. Tidigare har du arbetat inom hela informationsteknologiområdet med såväl server som klient och du behärskar alla områden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

För att lyckas i tjänsten som it-konsult bör du ha följande kunskaper:
•    VWware virtualisering 
•    Microsoft Windows Server
•    Microsoft 365
•    Microsoft Azure
•    Nätverk

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Skagne, konsultchef, via anders.skagne@atea.se alternativt telefonnummer 0470- 70 55 24. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb