Frontend utvecklare till Visiba Care

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg, Örebro
Lön
Competitive
Annonserat
den 27 oktober 2020
Stängs
den 2 december 2020
Ref:
525391
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av javascript och vill arbeta på ett ungt produktbolag med engagerade kollegor och innovativ teknik? Drivs du av att skapa värde för något som är viktigt på riktigt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Visiba Care utvecklar en skalbar SaaS-plattform för den offentliga vården och vi befinner oss på en spännande tillväxtresa. Vi ser därför fram emot att varmt välkomna vår nästa Frontend-utvecklare.

Visiba Care Visiba Care utvecklar en skalbar teknisk SaaS-plattform som ger vårdorganisationer möjlighet att erbjuda digitala mottagningar under sina egna varumärken. Produkten är en integrerarbar helhetslösning som består av en webbaserad plattform för vårdgivarna och en app och webbportal för patienterna. Vårdorganisationer får nya metoder och enklare förutsättningar att arbeta på och patienterna kan med större enkelhet möta olika delar av vården. Resultatet blir en patientcentrerad vård med effektivare möten och tryggare patienter, något vi är stolta över att kunna erbjuda och leverera till våra kunder. Vi grundades 2014 och består idag av 63 hängivna medarbetare. Läs mer om oss här: Visiba Care

Som arbetsgivare prioriterar vi våra anställdas engagemang och trivsel otroligt högt- jobbet skall vara roligt, inspirerande och utvecklande. Branschen vi verkar i medför också att det vi gör på dagarna känns meningsfullt och viktigt. Vi arbetar med en ung teknisk plattform vilket innebär att du som Frontend-utvecklare får arbeta med den senaste tekniken och skriva mycket ny kod. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget- och samtidigt ha riktigt kul på vägen!

Rollen som Frontend-utvecklareSom Frontend-utvecklare hos oss kommer du snabbt komma in och få stort ansvar. Du, liksom dina kollegor i samma roll, är delaktiga i hela utvecklingsresan och har stor påverkan på vår produktutveckling. Produktägare och tech-avdelningen diskuterar tillsammans fram nya lösningar och arbetar i 3 veckors sprintar med dagliga stand-ups. I din tjänst kommer du att;
  • Arbeta med ny-utveckling av våra produkter i tvärfunktionella team
  • Arbeta med fokus på logisk javascipt och typescript programmering, i angular och react
  • Till viss del arbeta med gränssnittsprogrammering i html och css och konfigurering

Vi arbetar med tre produktområden vilka närmare bestämt är:
  • Vårdgivargränssnittet- det vi kallar Office som är verktyget sjuksköterskor och läkare arbetar i
  • Patientgränssnittet- app och webbsidan för patienterna
  • Red Robin- ett automatiserat verktyg för triage och anamnesupptagning byggt på machine learning. Vår senaste lansering som guidar patienten rätt och stöttar vårdpersonal i första linjens vård.

Våra sprint-team är uppdelade utifrån dessa tre produkter där det i varje team ingår minst en kollega från backend, frontend, produktteamet, QA och UX. För oss är det otroligt viktigt att du trivs och därför har du avstämningar varannan vecka med din chef, så att dina idéer och tankar verkligen fångas upp.

Vad vi kan erbjuda dig
Hos oss får du arbeta med en teknisk plattform som ligger i framkant och som dagligen nyttjas av tiotusentals användare. Vi som arbetar här har varit med från starten och kan lära dig mycket, men lika mycket ser vi fram emot att ta del av dina erfarenheter! Vi arbetar i tvärfunktionella team som bidrar till ökad kunskapsöverföring och sammanhållning, samtidigt som vi har kompetensgrupper där frontend-teamet diskuterar sina frågor och hjälper varandra. Det som karakteriserar arbetet hos oss är dedikerat arbete förenat med massor av humor i en lättsam atmosfär.

Vi på Visiba Care står idag på stabil mark och växer kontinuerligt. Vi är marknadsledande inom det vi gör och har idag hälften av Sveriges regioner och landsting som kunder samtidigt som vi växer internationellt. Detta ger dig en möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med riktigt goda framtidsutsikter och utvecklingsmöjligheter. Dessutom har du som anställd hos oss flera goda förmåner och en organisation i ryggen som är noga med balans mellan jobb och fri tid.

Är det dig vi söker? Vi söker dig som tidigare arbetat med frontend-utveckling i javascript och typescipt och som känner dig bekväm med detta. Andra tekniker såsom angular, react, html, css, npm och jest gör att du snabbare kommer in i rollen, men de är endast meriterande och inga krav för tjänsten. Som person ser vi gärna att du har ett högt engagemang till ditt arbete och att du är prestigelös och hjälpsam. Stämningen på Visiba Care är social och lättsam, så vi hoppas du tycker om att arbeta ihop med andra för att komma fram till de bästa lösningarna.

För denna tjänst lägger vi ett större värde vid din kompetens, driv och intresse snarare än formell utbildning. Det viktigaste för oss är att du är duktigt på det du gör och tycker det verkar lockande att bli en del av oss. Erfarenhet från ett produktbolag ser vi som ett starkt plus.

Kom och gör skillnad med oss I den här rekryteringen samarbetar Visiba Care med Experis och du kommer att bli direkt anställd av Visiba Care. Vid frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Lilja på telefonnummer: 0725-387137 eller via e-post: jenny.lilja@se.experis.com , alternativt Johanna Palm Bogren på 0730-894535 eller johanna-palm.bogren@se.experis.com Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-11-29.

Är du inte riktigt redo att söka än? Hör då gärna av dig så berättar vi mer!