FrontEnd Developer till AddSecure

Rekryterare
Experis
Plats
Mölndal
Lön
Competitive
Annonserat
den 27 oktober 2020
Stängs
den 30 november 2020
Ref:
515741
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du jobba med att skapa lösningar som säkerställer och skyddar viktiga funktioner i vårt samhälle? Är du en driven, glad och framåt person som vill vara med på en fantastisk resa? AddSecure är inne i en expansiv utvecklingsfas och vi behöver nu förstärka vårt team med en Senior FrontEnd Developer.

Du blir en del av
Vi är en mångsidig grupp med öppna, vänliga, pålitliga och kunniga kollegor med ett engagemang för säkra och smarta lösningar. Och vi delar ett inspirerande uppdrag att hjälpa våra kunder med att bidra till en säkrare och smartare värld. Du kommer tillhöra ett av AddSecures utvecklingskluster i Göteborg, men även ha mycket utbyte med övriga team i Stockholm och övriga Europa.
Om rollen

Du kommer arbeta med att driva och leda FrontEnd utvecklingen med fokus på förbättring av LINK's gränssnitt i en självserviceportal och Appar. Vi arbetar och utvecklar inom främst i Javascript ramverk såsom Angular, React samt .NET Core. Du kommer att ansvara för att driva utveckling och förändring kring tekniker och vägval framåt.

Du kan bli en del av ett härligt gäng som utvecklar säkra, virtuella nätverk baserade på mobildatatrafik. Det är ett modernt och intressant område som handlar både om säkerhet och avancerade kommunikationslösningar där kunder kan bygga virtuella nät tillsammans med olika typer av mobildata abonnemang och VPN accesser, alltsammans paketerat för våra kunder i en Web portal eller App. AddSecure's tjänst för detta kallas LINK.

Din profil

Vi söker dig som gillar att skapa gränssnitt. Enkel, användbar och vacker design är något du brinner för. Du bryr dig om detaljerna och ser till att allt är noggrant avvägt och enhetligt. Dina designbeslut är alltid genomtänkta. Vi ser att du gillar att arbeta i utvecklingsteam. Du vågar både ifrågasätta och utmana idéer.

Den du är idag

Vi söker dig som vill bidra till ett säkrare samhälle, där människor kan känna sig trygga.

Du är en erfaren utvecklare med kunskap i hela stacken och ett genuint intresse och kompetens kring FrontEnd -utveckling som kan bidra med din förmåga och kompetens till ditt team.

Du har varit med så länge att du kan se och välja mellan olika angreppssätt för att lösa såväl funktionella som icke funktionella utmaningar. Du vill skapa effektiva lösningar som ändå är enkla och robusta och som går att underhålla och bygga vidare på. Om du har erfarenhet av stora, komplexa system med stora datamängder blir vi extra nyfikna!

Kvalifikationer:
  • Vi tror att du har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling.
  • Har flera års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare och är duktig på FrontEnd.
  • Kan Javascript ramverk såsom Angular, React eller motsvarande.
  • Har en god förståelse för hur webbapplikationer fungerar och vanliga utmaningar i dessa.
  • Kunskap i.Net Core
  • Kunskap inom databaser som RDBS, MongoDB eller motsvarande NoSQL.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande men ej ett krav

  • Xamarin
  • Linux


Som person är du självgående, flexibel och gillar att lära dig nya saker. Du är hjälpsam och delar gärna med dig av din kunskap så att andra kan växa.


Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar AddSecure med Experis IT. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök genom att registrera ditt CV på Experis hemsida och klicka på "Ansök". Sista ansökningsdag är 30 november. (Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail). För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schüler, telefon: 0725 06 51 69 eller e-mail: thandi.schuler@se.experis.com.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Om AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säkrade data och kritisk kommunikation. Vi förser över 50 000 affärskunder och partners runt om i Europa med säker kommunikation och lösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta hjälper till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och driva affärer.

Våra kunder är verksamma inom säkerhetsbranschen, inom fastighetssäkerhet och -automation, inom digitala trygghetslarm, inom transport och logistik, och inom energibolag och smarta städer. Vi förser dem med smarta, säkra och pålitliga lösningar inom Smart Alarms , Smart Grids , Smart Rescue och Smart Transport

Företaget grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 740 anställda i 15 länder. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och har regionkontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa.

AddSecure är majoritetsägt av fonder som förvaltas av Castik Capital, en europeisk riskkapitalfond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014. För mer information, besök www.addsecure.se