Mjukvaruutvecklare med några års erfarenhet

Rekryterare
Experis IT
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 27 oktober 2020
Stängs
den 5 november 2020
Ref:
509648
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till vårt kundföretag Saab beläget i Linköping söker vi på Experis IT en mjukvaruutvecklare med minst tre års erfarenhet och med ett intresse för avionik. Du kommer att sitta på plats hos vår kund i Linköping. Arbetsuppgifterna kommer framförallt att bestå av att arbeta mjukvaruutveckling inom området avionik för att säkra kritiska leverans. Tjänsten är en långsiktig konsultuthyrning på minst 6 månader med god möjlighet till förlängning.

Du kommer tillsammans med kundens utvecklingsteam att arbeta med att bygga smartare och effektivare lösningar utifrån kundföretagets behov. I din roll jkommer du primärt att använda C och C++. I rollen kommer du också att arbeta med kravinsamling, sw-verifiering, testning och dokumentation inom Gr E.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling i C/C++.

Vidare har du minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta med verifiering, testning av säkerhetskritisk programvara. Vi söker dig som har en examen som civilingenjör/högskoleingenjör inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling eller liknande, med några års erfarenhet inom området.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet kring metoder, verktyg och arbetssätt inom Gripen Gr E. I rollen som mjukvaruutvecklare på Saab arbetar du även med dokumentation, test, och validering.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och har en god samarbetsförmåga. Som person vill du utvecklas och eftersträvar alltid mer kunskap inom området.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och initiativtagande till din natur och drivs av att hitta lösningar på problem. Du kan arbeta självständigt och är van att driva ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du föredrar att arbeta Scrum-orienterat. Då en stor del av arbetet också sker i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare är du social och engagerad och sätter teamets leverans i fokus, samt trivs med att jobba i en agil utvecklingsmiljö. Som person är du kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift, både i det svenska och engelska språket.

För detta uppdrag krävs svenskt medborgarskap.

Om Experis

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Liknande jobb