CGI

BI konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 26 december 2020
Stängs
den 18 januari 2021
Ref:
J1020-2196
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi erfarna utvecklare inom Business Intelligence (BI) till vårt team i Karlskrona. Vi söker dig som är genuint intresserad av möjligheterna med ny teknik och vill utvecklas vidare inom BI-området tillsammans med våra kunder och dina kollegor.

Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi jobbar med såväl nyutveckling som vidareutveckling av lösningar för att stötta våra kunder i att lyckas och bli framgångsrika i sin verksamhet. Du blir även en del av ett nätverk av BI konsulter på CGI som finns över hela Sverige och Globalt, för att vidareutveckla våra erbjudanden. Vår storlek och även vårt internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder det bästa inom BI-lösningar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som BI-utvecklare kommer du ingå i olika utvecklingsprojekt hos våra kunder. Du kommer att både få använda och utveckla dina erfarenheter inom datawarehouse, business intelligence och big data för att stötta och förbättra verksamheten för våra kunder. Du kommer att få jobba tätt ihop med verksamheten och utvecklingsavdelningen för att identifiera krav och behov för att översätta dessa till att skapa innovativa lösningar inom BI. Som konsult på CGI kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din roll och forma arbetsuppgifterna utefter behoven från våra kunder och erfarenheter. Arbetsuppgifterna kan vara allt från att samla in krav, utforma arkitektur och design, utveckla och driftsätta lösningar efter kundens verksamhet och behov.

Dina ansvarsområden:
• Analys, design och utveckling av BI-lösningar
• Delta i utvecklings- och genomförandeprojekt
• Agera stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som BI utvecklare, söker vi dig som har arbetat minst 4 år inom området och nu vill utvecklas vidare. Det är stor önskan att du är väl insatt i Microsofts utvecklingsmiljö och BI-verktyg. Du trivs bra att arbeta med agil metodik. Du har en förmodligen en akademisk examen, det viktigaste är att du besitter rätt kompetens och har rätt personlighet som konsult.

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

För den här tjänsten krävs det att du kan flytande svenska och engelska.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Karlskrona

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Augustsson, 070 216 72 75, fredrik.augustsson@cgi.com eller Magnar Harestad, magnar.harestad@cgi.com, 073 398 35 49. SUA registerkontroll kommer utföras vid anställning.

Sista ansökningsdatum är: 2021-01-17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb