CGI

Java developer

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 26 december 2020
Stängs
den 18 januari 2021
Ref:
J1020-2419
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du den som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant? Tilltalas du dessutom av att hjälpa privata företag och offentliga verksamheter att förstå och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Just nu söker vi javautvecklare till vårt kontor i Karlskrona.

I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition och vi tycker att det är viktigt att du vill vara med och bidra till teamets gemensamma framgång. Vi tycker också att det är viktigt att du får möjlighet till kompetens- och karriärutveckling, vilket vi erbjuder genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar samt att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Som javautvecklare kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet.

Dina ansvarsområden:
• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som javautvecklare söker vi dig som har ett stort teknikintresse och är redo för att gå vidare i din utveckling. Du har några års erfarenhet från javautveckling och är van att arbeta med Visual Studio och databaser. Vidare har du en akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. 

För den här tjänsten krävs det att du kan flytande svenska och engelska.

Mer om tjänsten:
Omfattning: Heltid
Placering: Karlskrona

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Augustsson, 070 216 72 75, fredrik.augustsson@cgi.com eller Magnar Harestad, magnar.harestad@cgi.com, 073 398 35 49.

Sista ansökningsdatum är 2021-01-17

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb