It-specialist Citrix/Virtual Client till Atea Norrbotten

Rekryterare
Atea
Plats
Norrbotten
Annonserat
den 28 oktober 2020
Stängs
den 6 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas samt vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu söker vi på Atea Norrbotten dig som vill jobba som it-specialist med fokus på Citrix/Virtual Client på något av våra kontor i Luleå eller Piteå. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som är specialist eller en aspirerande stjärna inom området. Du kommer ingå i en konsultgruppering där du får arbeta med drift, förvaltning, spännande projekt och förbättringsarbete inom Citrix och Virtual Client Operations. Våra kunder består av en mix både gällande storlek och privat/offentlig sektor. Du kommer arbeta med allt ifrån Citrix Hypervisor, Virtual Apps och Desktops, och MS RDS till AppLayering, i tätt samarbete med andra delar av vår konsultgruppering. Du erbjuds en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vår gruppering präglas av ambition och gemenskap.

"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." – Gustav, it-specialist

Vad söker vi hos dig?

Du är lyhörd för kundens behov samt strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för Citrix och branschen. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vi arbetar ofta i team så din förmåga att samarbeta med andra är oerhört viktig. Kundens bästa och affärsmässighet är en självklarhet för dig.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist behöver du följande:

Bred erfarenhet av arbete i större Citrix-miljöer
Ett gediget intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning
Behärska både svenska och engelska i tal och skrift
God samarbetsförmåga
Meriterande är kunskaper inom molntjänster såsom Azure, M365 och Windows Virtual Desktop
Körkort
Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Conny Öhlund, konsultchef, via conny.ohlund@atea.se alternativt telefonnummer 070-172 42 18. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb