Microsoft 365 Cloud Architect, Bravida

Rekryterare
Bravida
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 28 oktober 2020
Stängs
den 28 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bravida står inför en spännande förändring där satsningen på att bygga upp en molnbaserad infrastruktur är central. Därför söker vi nu en Microsoft 365 Cloud Architect – en roll som är perfekt för dig som har en passion för Microsofts molnteknologier och vill arbeta i en strategisk roll som arkitekt utan att förlora kopplingen till tekniken.

Har du ett intresse för att utbilda andra, tycker om att arbeta användarstyrt och har erfarenhet av hela Microsoft 365-portföljen? Då kan det vara dig vi söker! Här får du självständigt bygga upp, forma och ansvara för Microsoft 365 och deras samarbets- och produktivitetsverktyg och du har alla möjligheter att utveckla och utvecklas.

Om tjänsten

Som Microsoft 365 Cloud Architect spelar du en avgörande roll för Bravidas framtida IT. Ditt tekniska fokus är på hela Microsoft 365 där du förväntas driva och utveckla Bravida genom ett kvalificerat designarbete med effektiva tekniska uppsättningar – hela tiden med användaren i fokus. Du arbetar strategiskt såväl som operativt och ansvarar för alltifrån arkitektur och design till implementationen och förvaltningen avseende Microsoft 365. Du bidrar även med optimering och continuous improvement.

Bravida befinner sig just nu i en spännande uppbyggnadsfas med mycket stora möjligheter att påverka, bidra och utvecklas. Du kommer ansvara självständigt för Microsoft 365-området men har mycket samarbete med andra arkitekter och specialister i olika initiativ. De har flertalet initiativ på gång, bland annat ett stort intranäts-projekt med SharePoint/Microsoft 365 samt en migrering till SharePoint Online.

I rollen har du utöver själva tekniken också ett stort fokus på förändringsledning där du förväntas hålla i presentationer och workshops för att engagera och entusiasmera andra. Det är en roll med många kontaktytor inom såväl verksamhet som IT och du kommer bidra med coachning och rådgivning i olika typer av forum. En stor del av rollen är också att hålla utbildningar för att uppnå en så hög användbarhet och nöjdhet som möjligt.

Du är rapporterar till Head of IT och är en del av IT-avdelningen som arbetar tätt med Digital Development, Enterprise Architecture och IMO/projektkontoret. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Är det här du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av Microsoft 365 där djupgående kunskaper i specifikt SharePoint och Teams är extra intressant. Sannolikt har du en bred kunskap inom infrastruktur och goda erfarenheter av kravfångst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i stora/komplexa organisationer, antingen som anställd eller som konsult.

Erfarenhet av Intune är meriterande liksom certifieringar kopplade till Microsoft 365 (eller ett intresse för relevanta certifieringar framöver). Har du även erfarenhet av förändringsledning och utbildning är det ett stort plus.

Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är framåtlutad, självgående och pragmatisk. Eftersom du ansvarar för ett stort fokusområde är det viktigt att du drivs och motiveras av att ha just ett stort eget ansvar. Viktigt är också att du har ett strategiskt förhållningssätt och att du har lätt för att se helheten. För att trivas på Bravida bör du tycka om social interaktion och att samarbeta med kollegor över hela organisationen. I specifikt denna roll är det viktigt att du känner dig trygg i att hålla workshops och presentationer men också att du är pedagogisk och tycker om att utbilda och lära andra.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på telefonnummer 08 – 120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb