CGI

Senior Integrationsspecialist för Infor M3, Malmö och Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 29 oktober 2020
Stängs
den 30 november 2020
Ref:
J0420-0200
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu seniora integrationsspecialister till vår M3-verksamhet i Sverige. CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder.

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3-team utvecklas i takt med detta och vi söker Dig som vill vara med på vår tillväxt-resa!

CGI erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.

Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som senior integrationsspecialist kommer du att att planera, genomföra, fastställa design och arkitektur samt utveckling av integrationslösningar i kundprojekt.

Det innebär att du är med i inledande presales-aktiviteter, kunddialoger, förstudier, val av integrationslösning, utveckling och framtagning av rätt arkitektur, informationsmodell samt arbetssätt.

Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar.

Goda kunskaper inom affärssystem och enterprisearkitektur är också viktiga delar i rollen som senior integrationsspecialist inom Infor M3.

Vidare ser vi att du har erfarenhet kring integrationskoncept, programmeringsspråk och integrationsbaserad projektledning.

Vi värdesätter också kunskap om M3 Enterprise Collaborator (MEC/IEC) och produkter inom Infor OS såsom ION, ION API etc, och kännedom om "Loosely coupled" metodik och arkitektur. Har du även erfarenhet av Java, JMS, Infor Grid, SQL Server och Oracle native anslutningar och HTML 5 är det också meriterande.

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

Ansök till tjänsten senast: 2020-11-29.
Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information, kontakta gärna:
Niklas Fagrell, Director Consulting Services - M3 Practice:
niklas.fagrell@cgi.com, 0703-708708

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb