SERVICEELEKTRIKER / DRIFTTEKNIKER

Rekryterare
Experis
Plats
Piteå, Arvidsjaur, Älvsbyn
Lön
Competitive
Annonserat
den 29 oktober 2020
Stängs
den 30 november 2020
Ref:
536368
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Fördelarna med jobbet är framförallt friheten och den utmanande problemlösningen.

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet. L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare, företagens nettoomsättning 2019 var 1 400 MSEK."

Läs mer om oss på www.l-t.se/sv

Fördelarna med jobbet är framförallt friheten och den utmanande problemlösningen!

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande jobb där du får varierande arbete i roliga kunduppdrag. Att jobba med service innebär att man träffar mycket människor och man vet aldrig vad som kommer att hända under dagen. Men det är ju också det som gör det så roligt!

Rekryteringen sker i samarbete med Experis AB, men du kommer att anställas direkt av Lassila & Tikanoja

Om tjänsten

Som Serviceelektriker / Drifttekniker arbetar du självständigt med drift och underhåll, primärt i våra uppdrag mot kunder inom infrastrukturer och kommersiella fastigheter. Du arbetar främst med tillsyn, skötsel samt löpande felavhjälpande underhåll i tekniska installationer som exempelvis El och VA samt arbete med 48 V och reservkraft. I din vardag har du många kontaktytor och daglig dialog med kunder, leverantörer och kollegor. Då du har hemgaragering och utgår från hemmet är det lämpligt om din bostadsort är Piteå, Arvidsjaur, Älvsbyn, Luleå eller Boden.

Den vi söker

Vi söker dig som är elektriker eller drifttekniker, har några års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Eftersom arbetsuppgifterna innebär problemlösningen i varierande tekniska installationer är det även viktigt att du har en bred teknisk kunskap inom andra teknikområden. Vänligen låt detta då tydligt framgå i din ansökan. Tjänsten kräver också att du talar och skriver flytande på svenska.

Ansök idag

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis och Lassila & Tikanoja har en önskan om att alla eventuella frågor går direkt till Experis kontaktperson Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: inger.sundgren@se.experis.com .

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!