Azure Cloud Architect, Bravida

Rekryterare
Bravida
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 29 oktober 2020
Stängs
den 29 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bravida står inför en spännande förändring där satsningen på att bygga upp en molnbaserad infrastruktur är central. Därför söker vi nu en Azure Cloud Architect – en roll som är perfekt för dig som har en passion för Microsofts molnteknologier och vill arbeta i en strategisk roll som arkitekt utan att förlora kopplingen till tekniken.

Har du en analytisk förmåga, ett naturligt säkerhetstänk och har erfarenhet av någon/några generationer av Azure? Då kan det vara dig vi söker! Här får du självständigt bygga upp, forma och ansvara för hela Azure-plattformen och har alla möjligheter att utveckla och utvecklas.

Om tjänsten

Som Azure Cloud Architect spelar du en avgörande roll för Bravidas framtida IT. Ditt tekniska fokus är på Azure där du förväntas driva och utveckla Bravida genom ett kvalificerat designarbete med effektiva tekniska uppsättningar. Du arbetar strategiskt såväl som operativt och ansvarar för alltifrån arkitektur och design till implementationen och förvaltningen avseende Azure, inklusive Azure Security Center. Du bidrar även med optimering och continuous improvement.

Bravida befinner sig just nu i en spännande uppbyggnadsfas med mycket stora möjligheter att påverka, bidra och utvecklas. Du kommer ansvara självständigt för Azure-plattformen men har mycket samarbete med andra arkitekter och specialister i olika initiativ med målet att utveckla Bravida och erbjuda framtidens infrastruktur. De har flertalet initiativ på gång, bland annat utvecklingen av den digitala arbetsplatsen med Intune som en komponent.

I rollen har du utöver själva tekniken också ett stort fokus på förändringsledning där du förväntas hålla i presentationer och workshops för att engagera och entusiasmera andra. Det är en roll med många kontaktytor inom såväl verksamhet som IT och du kommer bidra med coachning och rådgivning i olika typer av forum.

Du är rapporterar till Head of IT och är en del av IT-avdelningen som arbetar tätt med Digital Development, Enterprise Architecture och IMO/projektkontoret. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Azure och det är en fördel om du har arbetat med någon/några generationer av Azure. Sannolikt har du en bred kunskap inom infrastruktur och goda kunskaper om Windows server. Vidare har du goda erfarenheter av kravfångst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i stora/komplexa organisationer, antingen som anställd eller som konsult.

Erfarenhet av Azure-säkerhet och/eller Intune är meriterande liksom certifieringar kopplade till Azure (eller ett intresse för relevanta certifieringar framöver). Har du även erfarenhet av förändringsledning är det ett stort plus.

Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är framåtlutad, självgående och pragmatisk. Eftersom du ansvarar för ett stort fokusområde är det viktigt att du drivs och motiveras av att ha just ett stort eget ansvar. I rollen ingår en stor del säkerhetsarbete varför vi söker dig som har en mycket god analytisk förmåga och har ett naturligt säkerhetstänk. Viktigt är också att du har ett strategiskt förhållningssätt och att du har lätt för att se helheten. För att trivas på Bravida bör du också tycka om social interaktion och att samarbeta med kollegor över hela organisationen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på telefonnummer 08 – 120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb