Konsult inom datacenter

Rekryterare
Atea
Plats
Skara (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 29 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Skara dig som vill jobba som konsult med fokus på datacenter. Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Inom Hybrid Platforms får vi möjligheten att samverka i spännande projekt och utmana kunder i ett starkt team med motiverande kollegor. Tillsammans med branschens vassaste kompetenser har vi även möjlighet och förutsättningarna att utforma smarta it-plattformar som skapar kundnytta och ökad produktivitet hos våra kunder.” – Kong Le, Systemkonsult Atea Skara

Din roll i laget

Du kommer ute hos våra kunder hjälpa dem att se hur deras lösningar inom datacenter på bästa kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Tillsammans tar ni fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och önskemål där du sedan även kommer att arbeta med den tekniska implementationen. Du kommer effektivt kunna leverera nya hybrida plattformar hos våra kunder tillsammans med bland annat interna kollegor och leverantörer.  Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina arbetsuppgifter

•    Planera och genomföra olika implementationsprojekt
•    Vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support
•    Proaktivt kunna identifiera och driva initiativ med syfte för att kunna utveckla kunders befintliga tjänster och hybrida lösningar
•    Drift, underhåll och incidenthantering av både hård- och mjukvara i olika datacenterlösningar

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Tjänsten passar dig som är ansvarsfull, strukturerar ditt arbete självständig och driver processer vidare. Du är tillmötesgående och lyhörd mot kunden och gör ditt yttersta för att kunden ska var nöjd samtidigt som du har ett affärsmässigt tänkande. Du tycker om nya utmaningar och ser till att ständigt vidareutveckla din kompetens.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kompetens:
•    Arbetat några år inom it-branschen och har en god generalistkunskap
•    Goda kunskaper om olika virtualiseringsplattformar
•    Kunskap inom Azure, AWS, Windows Server, VMware virtualisering och PowerShell är meriterande
•    Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
•    B-körkort och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Martinsson, konsultchef, via joakim.martinsson@atea.se alternativt telefonnummer 0511 - 37 65 29. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb