Specialistsäljare Data Analytics

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du en utmaning utöver det vanliga och älskar att delta i uppbyggandet av ett nytt affärsområde? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på Data Analytics. Du kommer bli en viktig del av affärsområdet Information Management.

Atea Information Management är ett nybildat affärsområde inom Atea som formerades med fokus på att skapa värde genom att samla in, bearbeta och skapa beslutsunderlag genom den information och data som våra kunder äger. Viktiga verktyg som du får jobba med är ny spännande teknik såsom IoT, Business Intelligence, AI/Automation och RPA. Vi har kommit en bit på vår resa men eftersom efterfrågan inom dessa områden växer explosionsartat behöver vi kontinuerligt förstärka vårt team med vassa kompetenser. Vi söker därför nya kollegor som likt oss inte nöjer sig med det vanliga utan vill mer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll som specialistsäljare

Tjänster inom IoT, BI och RPA är de snabbast växande segmenten på den globala marknaden för företag. Atea har framgångsrikt etablerat sig på den nordiska marknaden och vi ser att allt fler av våra kunder vill kunna samla in sin data, automatisera sina processer och fatta datadrivna beslut baserade på faktainsamling. ATEA har med sina 36 kontor en unik lokal förankring där närheten till lokal kompetens är viktig för våra kunder.

Vi söker nu dig som genom din passion för dessa områden och din konsultativa förmåga kan stötta våra kunder på digitaliseringsresan. Du kommer att jobba i ett tight team med våra konsulter och kundansvariga säljare. Din hemmabas är Stockholmsområdet men kunskapsutbytet sker med kolleger över hela Sverige. Atea Information Management kan erbjuda dig en kul och dynamisk arbetsplats med högt tempo som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla morgondagens IT-lösningar.

Vi söker

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. I din roll som specialistsäljare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Att bygga ett stort kontaktnät, både externt och internt, med dina kolleger är en viktig pusselbit för att lyckas med dina affärer. Slutligen är ditt personliga engagemang avgörande för denna roll. Tillsammans bygger vi en ny affär och vi brinner för det vi gör – söker du en sådan utmaning är detta rätt plats för dig!

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande erfarenhet och kunskap

  • Några års erfarenhet av konsultativ försäljning
  • Förståelse för / arbetat aktivt med berörd teknik (SaaS, IoT, BI och AI)
  • Arbetslivserfarenhet från ”beställarsidan” dvs i kundorganisationer och inblick i verksamhetens besluts/inköpsprocesser är ett stort plus
  • Gärna en akademisk examen
  • Skriver och talar obehindrat på svenska och engelska 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Schumacher, försäljningschef för Information Management, via richard.schumacher@atea.se  alternativt telefonnummer 073-8622551. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb