Erbjudandeansvarig / Concept Manager för Informations- och IT-säkerhet

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm (Stad), Göteborg (Stad), Västra Götaland, Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 29 oktober 2020
Stängs
den 9 november 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För bara några år sedan var information något av en bristvara. Det gjorde det svårt att fatta rätt beslut och sköta om sin verksamhet på bästa sätt. Idag är läget det omvända. Vi översköljs av information och utmaningen har gått till att säkra, strukturera, analysera och nyttja kraften i informationen. Informationssäkerhet är en nyckelkomponent för att våra kunder ska kunna bygga vidare på sin informationshantering. Därför finns Atea Information Management och vi är rätt partner för att hjälpa våra kunder i deras utveckling inom området. Våra tjänster för Information Management omfattar:

  • Informationssäkerhet 
  • Strategi & arkitektur 
  • Analys av data, AI
  • Automation, RPA
  • Projektledning, Förändringsledning

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Information Management dig som vill jobba som erbjudandeansvarig med fokus på informationssäkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som erbjudandeansvarig fungerar du som ansvarig för Informationssäkerhet och coachar, följer upp och utvärderar erbjudandet inom informationssäkerhet för hela Atea. Du stöttar de säljare som behöver det i sitt externa eller interna arbete på olika sätt, exempelvis genom gemensamma kundbesök. Du är ansvarig för att skapa material, workshops och andra verktyg samt ansvarar för marknadsföringen av dessa internt på Atea samt även till våra partners och kunder. Du stöttar även övrig personal på lokalkontoren med information och utbildning inom erbjudandet informationssäkerhet. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Du kommer bli del av team med andra erbjudandeansvariga för olika fokusområden.

Dina huvudsakliga uppgifter:

  • Ansvara för och affärsutveckla erbjudanden för informationssäkerhet och säkerställa lönsamhet och erbjudandeutveckling.
  • Ansvara för informationsspridning till och från säljorganisationen och andra affärsområden och nationella enheter inom Atea.
  • Ansvar för att hålla dig uppdaterad inom området och ha en djup inblick i Ateas och partners erbjudande.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande

Vi söker dig som har goda kunskaper inom informationssäkerhetsområdet och vill utvecklas i en roll med fokus på affärsutveckling, strategi och försäljning. Vi ser att du har erfarenhet från försäljning, är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du har ett genuint intresse av att förstå kundens utmaningar och drivs och motiveras av att driva utveckling utifrån kundens behov. Erfarenhet av försäljning mot kommunal eller offentlig sektor ser vi som meriterande.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Daniel Ehnhage, Affärsområdeschef Information Management, via daniel.ehnhage@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!