CGI

Senior konsult inom Life science

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 29 december 2020
Stängs
den 1 februari 2021
Ref:
J1020-1667
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Få branscher har under pandemins 2020 visat sitt värde såsom Life Sciences och MedTech. CGI är stolta över det arbete vi gör för dessa branscher och vill nu utöka vår förmåga ytterligare för att kunna göra mer.

Vi söker nu dig som vill ligga i digitaliseringens framkant och tillämpa digitaliseringens alla möjligheter för att på djupet utveckla bolag inom denna samhällskritiska sektor.

Vi på CGI driver digitaliseringen framåt och nu rekryterar vi kompetens kring dessa branscher i Göteborg. Den röda tråden i det vi söker är branschkunskap och en vilja att skapa förändring som faktiskt gör skillnad på riktigt. En branscherfarenhet inom Life Sciences och MedTeck och en drivkraft att göra skillnad är därför avgörande för att trivas och lyckas hos oss. Vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och som trivs i en roll där du får jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Dina arbetsuppgifter
I vår satsning kommer du vara en viktig del där de roller och uppdrag som kan bli aktuella för din del kommer utvecklas i takt med att vi tillsammans går framåt. Din roll kommer utformas individuellt utifrån din förmåga och kompetens med bas i CGI:s konsultmodell där fokus kommer variera mellan personerna i teamet.

För att lyckas hos oss ser vi generellt att du behöver ha driv och en vilja att bidra till vår gemensamma utveckling samtidigt som du självständigt och professionellt kan driva kunduppdrag.

De tänkbara konsultrollerna är centrerade kring att driva digitalisering framåt från idé till resultat för våra kunder i branschen. Det kan omfatta managementkonsultarbete med strategier och förändringsledning, processutveckling, förstudier, upphandlingar, projekt- och programledning eller andra övergripande insatser. Det kan också handla om roller kopplad till att driva digitaliseringen genom t.ex. kravhantering, utveckling, kvalitetsarbete och test. Rollerna som blir aktuella för just dig beror självklart på din profil.

Nu söker vi dig som har hög leveransförmåga kopplat till digitaliseringen inom Life Sciences och MedTech. Du drivs av att skapa förändring och vill bidra till att göra detta såväl hos kunderna som inom CGI där vi tillsammans utvecklar såväl vår individuella som gemensamma förmåga som team och bolag.

Vi söker dig som har:
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet från Life Sciences och/eller medicinteknikbranschen genom konsult- eller linjeroller alternativ forskning som gett dig en djup förståelse för branschunika förhållanden
- Erfarenhet av att driva digitaliserings- och utvecklingsarbete som t.ex. konsult, projekt-/programledare eller arkitekt
- En IT eller ingenjörsexamen och/eller en naturvetenskaplig examen inom kemi, bioteknik, medicinteknik eller liknande relevant område
- Mycket goda kunskaper för professionell kommunikation på Svenska och engelska

En bakgrund som managementkonsult eller liknande roller är meriterande liksom andra relevanta konsulterfarenheter. Vi ser gärna att du har en vilja och förmåga att arbeta med kund- och affärsutveckling kombinerat med konsultuppdrag.

Om oss
CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg med en global organisation i ryggen.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.

Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Om du delar vår dröm: "Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans, och som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över". Då är det dig vi söker!

Sista ansökningsdag: 2021-01-17. För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Jon Nilsson, jon.nilsson@cgi.com eller Madelene Hansson, madelene.hansson@cgi.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.