Cloud Center of Excellence Lead

Rekryterare
Experis
Plats
Solna
Lön
Competitive
Annonserat
den 30 oktober 2020
Stängs
den 3 december 2020
Ref:
537666
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du det som krävs och vill du vara med oss och bygga moderna IT-lösningar på Cloud? Vi bygger nya lösningar i molnet på modern teknologi för att ersätta gamla IT-lösningar.

Har du det som krävs och vill du vara med oss och bygga moderna IT-lösningar på Cloud?
Vi bygger nya lösningar i molnet på modern teknologi för att ersätta gamla IT-lösningar.

Just nu söker vi dig som vill leda PostNords Cloud Center of Excellence. Vi ser gärna att du har stort intresse av Cloudlösningar och arbetar eller har arbetat som Cloudarkitekt.

Bli en del av vårt team
Vi är en nystartad IT-funktion som stöttar produktägare, leveransansvariga och andra intressenter med kunskap, kompetens, regelverk, metoder och processer i resan till molnet. Vårt uppdrag är att skapa kostnadsmedvetenhet, tydlig molnarkitektur samt ett starkt säkerhetstänk hos våra uppdragsgivare inom PostNord.

Vi utvecklar lösningar agilt och hjälper vår verksamhet att bli mer flexibla och effektiva! Hos oss får du vara med och investera för framtiden och bygga system som är hållbara och enkla att förvalta.

I din roll som ledare av PostNords Cloud Center of Excellence kommer ditt ansvar ligga i att samarbeta med verksamheten där du bygger och utvecklar nätverk samt arbetar rådgivande gällande lösningar och tjänster som stöttar vår verksamhets användande av Cloud.

Vi håller på att implementera ett agilt arbetssätt enligt SAFe ramverket vilket kommer att ha en påverkan på din roll och ditt arbetssätt. Du rapporterar till Head of Core IT and Cloud, som har ett brett ansvar för infrastrukturtjänster och Cloud.

Du har vad som krävs
Du har en akademisk utbildning inom IT eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom relevant område, med fördel som Cloudarkitekt. Vi ser också att du har Cloud certifiering eller utbildning som kan ge certifiering.

Du rör dig naturligt mellan verksamhet och IT och trivs i dialogen med verksamheten där du skapar maximal nytta för PostNord. För att lyckas ser vi att du har en god kostnadsmedvetenhet kring att bygga effektiva lösningar i Cloud. Ytterligare är det viktigt med erfarenhet av utveckling på Cloudtjänster framför allt inom Azure, men även AWS ser vi som meriterande. Vi förutsätter att du tycker om att arbeta agilt. Vidare har du även kunskaper inom olika säkerhets principer. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi levererar
Vi erbjuder ett jobb i ett team som är med och driver förändring och möjliggör att företaget når sina mål och levererar stabila it-lösningar. Du kommer vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Har du frågor om tjänsten välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pia Holmberg 08-508 954 04, pia.holmberg@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, dock senast 29 november 2020.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb