Senior Systemutvecklare till Precio Fishbone Örebro

Rekryterare
Experis
Plats
Örebro, Köping, Hallsberg
Lön
Competitive
Annonserat
den 31 oktober 2020
Stängs
den 30 november 2020
Ref:
541645
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder därför ett flertal alternativ för att du skall behålla och vidareutveckla din kunskap och kompetens. Vi finns i dagsläget i Sverige, Danmark, Vietnam, Storbritannien och Kanada och har mycket samarbete såväl inom Sverige som internationellt.

Rekryteringen av en senior systemutvecklare utförs i samarbete med Experis IT.

På Precio Fishbone har vi roligt på jobbet!
Vi är övertygade om att det goda arbetsklimatet präglas av roliga uppdrag i kombination med kompetenta medarbetare, där kompetens för oss inte bara betyder att du har koll på tekniken utan framförallt att du har en drivkraft och förmåga att passa in i sociala sammanhang.

Ödmjukhet samt förmåga och vilja att dela med sig av sin kunskap - är andra, för oss, självklara ingredienser för en lyckad arbetsdag. För hos oss ska måndagen vara lika rolig att vakna upp till som fredagen!

Vår egen produkt "Omnia Intranet" har dessutom tre år i rad blivit utnämnd till Världsmästare i den internationella marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365, genomförd av analys- och konsultföretaget Clearbox, vilket visar att vi gör något rätt!

Hur ser dina utvecklingsmöjligheter ut på Precio Fishbone, då?
De är goda! Förutom kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar, kontinuerliga kompetensluncher och stöttande kollegor i spännande projekt har vi även en årlig konferens utomlands med utbildningsfokus där hela bolaget träffas.

Vem är du?
Till vårt kontor i Örebro där vi är 17 personer vill vi förstärka med dig som har arbetat som systemutvecklare i minst 5 år och är sugen på att prova något nytt. Självklart har du även ett starkt engagemang och gillar variationen i konsultyrket.

Din tekniska kompetens är framför allt inom modern webbutveckling, med fokus på Microsoft .NET-plattformen och systemutveckling inom C#.
Vi har även behov av dig som kan Javascript/jQuery, Angular.js, React, MVC, SQL, HTML eller CSS. Har du kanske istället arbetat med SharePoint eller EpiServer så kan även det vara intressant.

Kontaktperson
Du ansöker via www.experis.se . För mer information om tjänsten kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-2769953.

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb