CGI

Kravfångare, Sundsvall/Härnösand

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 3 november 2020
Stängs
den 7 december 2020
Ref:
J0920-2163
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi Kravfångare till vårt team i Sundvall/Härnösand!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Kravfångare kommer du att kommer du att ha möjlighet att arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från våra kontor i Sundsvall alternativt Härnösand. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen söker vi dig som delar vår tanke om att i ett team är vi bäst tillsammans. Du är erfaren kravfångare och är van att arbeta med modeller och metoder för kravfångst, utredningsarbete och verksamhetsanalys. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från Universitet eller Högskola och kan flytande svenska i både tal och skrift.

Vi tror även att du har erfarenhet från/inom:
• Agila metoder/arbetssätt (SCRUM)
• Kravarbete enligt RUP
• Kunskap i IBM BPM
• Metoder för att beskriva arbetsflöden
• Visio för verksamhetsanalytiker
• GAP-analys
• Process- och/eller informationsmodellering
• Workshopledning

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig!
Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Jenny Nässén via mail: Jenny.nassen@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2020-12-06.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb