First Line Supporttekniker till myndighet i Stockholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Lön
Competitive
Annonserat
den 6 november 2020
Stängs
den 27 november 2020
Ref:
548464
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du utbildad inom dataområdet och har arbetslivserfarenhet av IT-support? Vill du arbeta med att ge förstklassig service till vår kunds användare och hjälpa och vägleda dem för att underlätta deras vardag? På Experis IT söker vi nu First Line Supporttekniker till vår kund, en myndighet i centrala Stockholm, för ett konsultuppdrag med start i februari/mars 2021. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med första linjens support till vår kunds funktion Servicecenter-IT. Du kommer i första hand att arbeta med användarsupport, felsökning, felavhjälpning och administration. Servicecenter-IT är kontaktytan mellan användarna och IT-avdelningen och är ansiktet utåt mot användarna.

Avdelningen har den viktiga funktionen att hjälpa och vägleda användarna och göra deras vardag så enkel och besvärsfri som möjligt. Detta är en väldigt uppskattad funktion som håller en hög servicenivå och lösningsgrad. Support ges via telefon, e-post, besök vid disk och genom intranätet där kommunikationen sker via ärendehanteringssystemet Marval. Supporten avser bland annat klientdatorer, mestadels bärbara men även stationära, skrivare, mobiltelefoner och surfplattor. Vidare ges support på såväl inköpta som egenutvecklade program och applikationer.

Du kommer att få en introduktionsutbildning på 6 veckor hos vår kund. Inskolningen sker tillsammans med en mentor och följer ett introduktionsschema.

Den vi söker

För att passa i den här rollen trivs du med att arbeta i team, har en hög servicekänsla och har god vana vid direktkontakt med användare. Du har IT-teknisk problemlösningsförmåga gällande mjukvara och hårdvara och har en förmåga att leverera inom givna ramar. Vidare är du metodisk och pedagogisk i ditt arbete och du tar dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet.

Vidare har du:
 • Högskoleutbildning inom dataområdet (exempelvis högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig utbildning
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
 • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
 • Kunskaper om ärendehanteringssystem
 • God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska

Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av:
 • support i Microsoft Windows operativsystem, minst version 10
 • support och användarstöd i Microsoft Office, minst version 2016
 • support och användarstöd av PC och tillhörande kringutrustning (docka, bildskärm tillexempel)

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av:
 • att arbeta med support inom det IT-tekniska området från offentlig sektor
 • support och användarstöd för iPhone och iPad
 • att arbeta enligt ramverket ITIL
 • att arbeta med ärendehanteringssystemet Marval
 • support och användarstöd av anpassade eller egenutvecklade systemstöd i Microsoft Word kopplade till plattformen Microsoft Sharepoint
 • support och användarstöd i Skype för företag (Skype for business)
 • support och användarstöd i Sharepoint, minst version 2016
 • användarstöd och support inom it-tekniskt område vid besöksdisk


Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på sidan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail, men om du har några frågor om tjänsten eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb