CGI

IT-Infrastrukturkonsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 november 2020
Stängs
den 6 januari 2021
Ref:
J1020-2855
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför en engagerande IT-Infrastrukturkonsult med bra förståelse av applikationsdriften med dess olika beroenden till olika infrastrukturella tjänster.

Framtida arbetsuppgifter
Huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt problemprocesserna. Inom tjänsten arbetar vi också med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans. Detta både för vår svenska leverans, såväl som för vår offshoreleverans.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen söker vi dig som har förmåga att tänka i effektivisering och automatisering. Vi ser gärna att du är nyfiken av dig, har vana av att kommunicera med slutanvändare och vill jobba i våran tjänsteleverans. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
- Windows Server
- Linux / Unix
- Enklare scriptning
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för Serverövervakning
- Azure och SaaS/PaaS
- Felsökning av applikationer
- Databas kunskap (tyå MS SQL, MySQL)
- IIS
- Apache/JBoss
- Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL)
- Färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Och det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Lasse Asp, lasse.asp@cgi.com

Ansök till tjänsten senast 26/12/2020 med reservation för att tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

Beredskap och övertidsarbete förekommer.
Svenskt medborgarskap krävs. Du kommer även genomgå säkerhetsklassning som krävs av vissa av våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb