Systemutvecklare C++/ C# sökes till Linköping

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Lön
Competitive
Annonserat
den 7 november 2020
Stängs
den 22 december 2020
Ref:
551453
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bli en del av vårt härliga konsultteam och arbeta ute hos våra kunder! Just nu söker vi på Experis IT flera systemutvecklare med stor kompetens inom C++ och C# i Östergötland. Ansök redan idag!

Att jobba som systemutvecklare

I rollen som systemutvecklare kommer du att självständigt eller i grupp utföra olika tekniska uppgifter som kräver teknisk bedömning och tillämpning av standardtekniska principer och praxis, mot uppsatta mål. Du kommer få planera, genomföra och samordna en rad komplexa tekniska aktiviteter som omfattar en eller flera tekniska discipliner. Genomföra eller samordna komplexa analyser, avancerade tekniska studier och utveckla rekommendationer baserade på sunda tekniska metoder och med affärshänsyn samt potentiellt lagliga och andra myndighetskrav.

Du kommer också att utveckla nya systemfunktioner för att öka effektivitet och samarbete när du undersöker och arbetar med lösningar, där främsta verktyget kommer att vara C++ samt C#.

Din profil

Minimikrav för utbildning och erfarenhet:
  • En gedigen erfarenhet inom det relevanta området och relevant examen från högskola eller universitet.
  • Erfarenhet och kompetens inom C ++ och C#
  • Erfarenhet av att arbeta med realtidssystem eller andra system eller andra system med höga krav på robust prestanda
  • Flytande i tal och skrift i engelska och helst svenska.

Som person är du serviceinriktad, självgående och inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du en positiv person med en "aldrig ge upp" inställning. I och med att detta är en konsultroll är det även viktigt att du är flexibel, snabblärd och har lätt för att komma in i nya grupper.

Vad vi på Experis kan erbjuda dig:

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT, Engineering och Finance. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på https://www.experis.se/swe/vart-erbjudande/konsult/

Liknande jobb

Liknande jobb