Drifttekniker till Skola24 i Falköping

Rekryterare
Experis
Plats
Falköping, Skövde
Lön
Competitive
Annonserat
den 7 november 2020
Stängs
den 7 december 2020
Ref:
483071
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en kreativ problemlösare som brinner för ny teknik och som besitter en vilja att ständigt utvecklas? Vill du vara en del av ett företag som kännetecknas av öppen kommunikation och nyfikenhet? Då kanske jobbet som drifttekniker på Skola24 är något för dig!

Vad innebär jobbet som drifttekniker på Skola24?
I rollen som drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå utav att utveckla, övervaka och ansvara för tillgängligheten av Skola24s interna och externa driftsmiljö. Du kommer att ingå i ett driftteam tillsammans med tre andra drifttekniker och en teamledare som ansvarar för teamets dagliga arbetsuppgifter. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare, därav är det av stor vikt att du är lyhörd och har lätt för att kommunicera.

Några av dina arbetsuppgifter som drifttekniker:
 • Uppdatera Skola24s mjukvarutjänst utifrån Skola24s produktionsbehov och tillse att detta görs med minimal kundpåverkan
 • Intern IT-support
 • Sprida kompetens och kunskap inom driftteamet
 • Databasadministration (Microsoft SQL)
 • I tjänsten ingår beredskap på en vecka som i dagsläget är schemalagd var fjärde vecka


Är du rätt person för rollen?
Vi tror att du är en kreativ problemlösare som är nyfiken på nya tekniker och arbetssätt och som ständigt har en vilja att göra annorlunda och prova nya saker. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har lätt för att ta initiativ, men du är också mån om att uppgifter du tar dig an slutförs samt har en dialog med ditt team.
Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet av att jobba med VMWare
 • Goda kunskaper inom Microsofts produktflora (operativsystem, Office, AD, IIS) och administration av Office 365

Det är meriterande om du har:
 • Certifieringar inom VMware
 • Kunskaper inom Power Shell
 • Kunskaper inom serverhårdvara
 • Kunskaper och erfarenhet av Docker och Docker-kluster
 • Erfarenhet av SAN-lösningar, gärna via Fibre Channel
 • Erfarenhet av övervakning av MS SQL Server

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Skola24s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Skola24. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: sara.johansson@se.experis.com.

Är du inte redo att söka än utan vill veta lite mer först, slå gärna en signal så berättar vi mer!
Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om Skola24
Skola24 har sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering.

Företaget har kontor i Falköping och i Stockholm, dessutom sitter våra Key Account Managers utplacerade i södra, mellan och norra Sverige för att möta våra kunder på plats. Idag arbetar nära 70 personer på kontoren och arbetsstyrkan består både av anställda och ett antal konsulter.

Liknande jobb

Liknande jobb