ERP System Specialist

Rekryterare
Ålö AB
Plats
Umeå, Västerbotten
Annonserat
den 9 november 2020
Stängs
den 4 december 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ålö befinner sig i en mycket spännande fas av digitalisering, med målet är att hitta bättre, smartare och mer kostnadseffektiva lösningar. Därför rekryterar vi nu en ERP System Specialist till vår koncernövergripande IT-avdelning. Hos oss kommer du att ha möjlighet att åstadkomma permanenta förbättringar där utveckling och resultat syns på nära håll.  Du kommer att bli en nyckelperson hos oss.    

Ditt nya jobb 

Som ERP System Specialist på vår koncernövergripande IT-avdelning kommer du i första hand att arbeta med användarsupport och utbildning gällande Ålös ERP system, Movex.  Då användarna är spridda på flera kontinenter finns det goda möjligheter till många stimulerande internationella kontakter.  En viktig del kommer att bli att analysera supportflödet och genomföra korrigerande åtgärder som leder till permanenta förbättringar. Detta kan till exempel vara att dokumentera och utbilda för att minska mängden support. 

Du kommer att ingå i Ålös ERP grupp som är under uppbyggnad. Denna grupp genomför fortlöpande intressanta tvärfunktionella projekt, där du blir en viktig deltagare. Ett sådant exempel är den nyligen lanserade e-handelsportalen som har en avancerad integration med Movex. På Ålö hjälps vi åt, så du kommer bli involverad i andra arbetsuppgifter inom IT-avdelningen beroende på behov för stunden. Tjänsten är tillsvidare med placering i Brännland.

Din profil 

Vi söker en ERP System Specialist som stimuleras av att hjälpa andra att lyckas genom att ge engagerad användarsupport. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av ERP system, och där gärna inom Movex/M3. Då Ålö är en internationell koncern ställer denna tjänst höga krav på god kommunikationsförmåga och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  

Då tjänsten innebär många kontakter såväl internt som externt, är det mycket viktigt att du har en god social kompetens och är lyhörd, smidig och diplomatisk i din kontakt med omgivningen. Du kan arbeta självständigt, samtidigt som du måste vara duktig på att samarbeta. Hos oss händer det hela tiden mycket, så det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till rådande situation. Vi är en relativt liten organisation vilket innebär att man tydligt ser hur genomförda förbättringar och förändringar påverkar företaget, vilket är mycket stimulerande och utvecklande. 

Ansökan och kontaktperson

Vid frågor om tjänstens innehåll är du välkommen att kontakta Patrik Jonsson, Project Manager IT och vid frågor gällande rekryteringen kan du kontakta Linnéa Östensson, HR Business Partner, via växeln på 090-17 05 00. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 4 december.