Informationssäkerhetskonsult

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 oktober 2020
Stängs
den 2 mars 2021
Ref:
147628
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner du för att arbeta med informationssäkerhet? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig!

Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill arbeta med informationssäkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"Som konsult på Atea vågar du ta dig an stora utmaningar tack vare det kompetensnätverk som finns och det stöd vi ger varandra. På Atea har du alltid laget med dig och din specifika kompetens kompletteras av andras så att vi tillsammans levererar de bästa helhetslösningarna för varje kunds behov." Gustav, jurist och informationssäkerhetskonsult på Atea

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av ett team där alla dina kollegor arbetar inom it- och informationssäkerhetsområdet för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Teamet är en del av Ateas nya affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.

Genom att arbeta proaktivt med avancerad informationssäkerhet kommer du stödja våra kunder att skydda sin information och sina tillgångar samt leva upp till lagstiftning och nya förordningar. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet och vana av att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för informationssäkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen ska du:

  • Vara väl insatt i metoder, ramverk och standarder inom området informationssäkerhet
  • Ha minst 5 års erfarenhet inom informationssäkerhetsområdet
  • Ha en civil- eller högskoleingenjörsexamen med it-inriktning alternativt jurist- eller systemvetarexamen eller motsvarande relevant examen
  • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska


Meriterande är om du:

  • Har någon form av certifiering inom området t ex. CISM, CISA, ISO Lead Implementer, CISSP eller liknande
  • Har erfarenhet av roller som CISO, it-säkerhetschef, CSO eller motsvarande
  • Har erfarenhet av it-säkerhetsområdet (infrastruktur, produkter etc.)
  • Har arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer
  • Har erfarenhet av projektledning


Vill du bli en del av landslaget?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Palmgren, konsultchef säkerhet, via anna.palmgren@atea.se alternativt telefonnummer 070-782 57 53. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Samtal från externarekryteringsföretagochsäljare undanbedes.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb