IT-säkerhetskonsult

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping
Annonserat
den 30 oktober 2020
Stängs
den 1 december 2020
Ref:
147656
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som it-säkerhetskonsult med fokus på säkerhet inom it-infrastruktur och identitetshantering. Du kommer som konsult att arbeta mot eller på plats hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Östergötland som utgörs av ungefär 50 engagerade medarbetare inom olika expertområden. Du kommer att tillhöra vår gruppering inom Information Management där fem av konsulterna arbetar inom säkerhet. Du blir även en del av det regionala teamet inom kompetensområdet säkerhet och kommer att ha kollegor om i Sverige där ni kan dra nytta av och hjälpa varandra. I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor.

I rollen som it-säkerhetskonsult kommer du att vara involverad i hela processen från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. Hos våra kunder kommer du delta i diskussioner om hur deras it-lösningar och arbetssätt på bästa sätt kan säkras och effektiviseras. Därmed kommer du att hjälpa våra kunder med olika säkerhetslösningar och tjänster för att tillse att de skyddar sin information och system på en lämplig nivå. Det kan inledas med en förstudie och presenteras i form av ett lösningsförslag med tillhörande handlingsplan. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring identitetslösningar. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en förmåga att ta och agera utifrån eget initiativ. Du kan kommunicera väl, i både tal och skrift, med alla människor på olika nivåer och har en förmåga att tala inför grupp och hålla mindre utbildningar/presentationer. Du är affärsmässig och bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande samt trovärdigt intryck.

För att lyckas i tjänsten som it-säkerhetskonsult bör du ha följande kompetens:
• Arbetat med identitetshanteringsverktyg som Omada Identity Suite (OIS), Microsoft Identity Manager (FIM/MIM), CA Identity Manager eller Privileged Access management (PAM)
• Mycket goda kunskap inom Microsoft Windows Server, Active Directory och PowerShell
• Kunskap om säkerhet inom moln, nätverk, klient och servar är meriterande
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabelle Johansson, konsultchef, via Isabelle.Johansson@atea.se alternativt telefonnummer 011-19 46 07. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.