Platschef till Atea i Borlänge

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge
Annonserat
den 6 november 2020
Stängs
den 8 december 2020
Ref:
147666
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagledare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Borlänge dig som vill arbeta som platschef och vill vara med och utveckla kontoret till nästa nivå. Som platschef är du ytterst ansvarig för kontorets utveckling på den lokala marknaden och det är tillsammans med laget som du når resultat. På Atea är våra medarbetare vår främsta tillgång och det är av största vikt att ledarskapet präglas av Ateas värderingar, vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda. Kontoret utgörs av 78 engagerade medarbetare varav 42 är konsulter. Som platschef leder du den lokala ledningsgruppen och ingår även i ledningsgruppen för regionen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och ledningsgruppsarbete samt har upparbetade affärsrelationer i Borlänge med omnejd. Du har tidigare erfarenhet av resultatansvar med övergripande ansvar för leverans till kund. Du har också en mycket god känsla för det affärsmässiga samt har förmåga att analysera ekonomiska nyckeltal, budget osv. För att lyckas i rollen ser vi även att du har ett strategiskt angreppssätt samt drivs och motiveras av att nå uppställda mål, nöjda kunder och nöjda medarbetare. Du arbetar kontinuerligt och proaktivt med fokusområden som effektivitet och kvalitet och ser det som en självklarhet att bidra till utveckling för såväl verksamheten, dina medarbetare samt för dig själv i din yrkesroll.

Vårt erbjudande till dig!

Hos Atea är det alltid nära till beslut med mycket frihet och självbestämmande hos lokalkontoren. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse föreställningar och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Mörth, regionchef, via tomas.morth@atea.se alternativt telefonnummer 070-518 47 07 eller Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner på telefonnummer 073-862 27 83. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!